G4Media.ro

Eugen Teodorovici susține că l-a executat silit pe Florin Cîțu pentru o…

Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Teodorovici susține că l-a executat silit pe Florin Cîțu pentru o datorie de 3.500 de lei stabilită de instanță. ”Voi dona banii unui copil”

Eigen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe al PSD, susține că l-a executat silit pe premierul Florin Cîțu pentru o datorie de 3.500 de lei stabilită de instanță drept cheltuieli de judecată într-un proces.

Teodorovici a postat pe Facebook o înștiințare a unui executor judecătoresc privind poprirea veniturilor lui Cîțu.

El a declarat pentru G4Media.ro că e vorba despre un proces pe care i l-a intentat Cîțu după ce l-a acuzat că a fost dat afară din sistemul bancar din cauza unui presupus atac speculativ asupra leului în 2008. ”Am câștigat procesul în fond și la apel, iar instanța a decis în 2020 că Florin Cîțu trebuie să îmi plătească 3.500 de lei cheltuieli de judecată. Nu a plătit până acum, așa că am început executarea silită”, a declarat Teodorovici pentru G4Media.ro.

Fostul ministru PSD în guvernul Dăncilă a mai spus că, la rândul său, l-a dat în judecată pe Florin Cîțu după ce acesta l-a acuzat că ar fi spion rus. (Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea)

Foto: Facebook / Eugen Teodorovici
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

26 comentarii

 1. Am tot ras de Fernando cand il facea incompetent si psihopat pe Catzu dar am ajuns sa ii dau dreptate

  • Dacă știa Orlando toate magariile lui Catu, nu il mai punea Orban ministru și nu mai aveam un zombi umblator la butoane… se pare ca vagabobtul de Orlando nu a fost iubit de sistem cum credeam noi….interesanta e decizia instanței, pe ce probe au respins actiunea lui Catu?…Nu ar trebui să se autosesizeze autoritățile?…dar nu de acum, atunci când Isărescu l-a interzis pe piața valutară, pe el și pe Isar, bărbatul din acte al Alinei Gorghiu

  • Mi se pare interesant ca facea misto de el si cu datul afara de la ING, alcool, praf sau linute trase pe nas. Tinand cont ca zicea asta, ma intreb daca el chiar stia ceva ce noi nu stiam. Citu le-a recunoscut doar cand a fost incoltit de presa. Si greu chiar si asa.

 2. Cam aşa stau lucrurile cu ei doi.

 3. Dar pe tine otaie de ce nu te ai executat. Utoare mica. E jale cu pzderisti astia

  • Te-ai pișat pe limba română, amice.

 4. …asta nivelul/ asta prinde la public.

 5. Mai țineți voi minte de nebunia lui Cîțu când acuza PSD-ul și pe Teodorovici că ministerul finanțelor are bugete paralele. De pe atunci trebuia să vă dați seama CăCîțu este un om bolnav psihic, dar voi nu, l-ați făcut zeul vostru. Proștilor…

 6. Poate unei ‘copile’ pe la Bamboo sa isi ia ‘acadele’, discotecarul anii 70!!!!!

 7. Văi ce suma ,,imensa” o donează. Declara ce sume deții la Banca Internațională de Investiții rusească KGB, unde deții funcția de guvernator având toate avantajele de VIP.

  • Daca e spion rus sa il dea Catu in judecata sa obtina si el 3500 lei. Pana atunci joc de glezne.

  • @Vasile
   Daca aveti dovezi concrete, dati-le drumul, e perfect !
   Altfel, nu mai măkăniți aiurea cu KGB-ul si Rusia. Asa au măkănit si in USA despre Trump si s-a dovedit o gulgută pentru proști.

 8. Pana la urma faptul ca domnul Citu a fost dat afara din sistemul bancar pentru ca a speculat pe moneda nationala ramane fapt juridic, consemnat in acte!

  si pe acest domn, liberalii l-au pus presedinte de partid si pentru puterea pe care i-au dat-o au dus Tara in criza!

  astea sunt faptele….

 9. D-le Teodorovici dacă suma de 3500 lei reprezintă cheltuieli de judecată , acești bani șut ai tribunalului ce a judecat speța. Dacă aceasta suma de bani este singura datorata de Câțu in urma procesului, înseamnă ca reclamația făcută de dansul nu a fost admisă ca dosar ( civil sau penal). Dle Teodorovici va cam lăudați cu pielea ursului fi pădure. Mințiți ca de obicei impaunandu-va cu o victorie ce nu a-ți obținut-o.

  • ,,Nr. unic (nr. format vechi) : 8761/302/2019
   Data inregistrarii 04.04.2019
   Data ultimei modificari: 14.07.2020
   Sectie: …..
   Materie: Civil
   Obiect: acţiune în constatare
   Stadiu procesual: Fond

   Părţi
   Nume Calitate parte
   Citu Florin Vasile Reclamant
   Teodorovici Eugen Orlando Pârât

   Şedinţe
   22.01.2020
   Ora estimata: 09:00
   Complet: C 23 civil 2019
   Tip solutie: Respinge cererea
   Solutia pe scurt: Respinge actiunea ca neintemeiata Respinge cererea reclamantului cu privire la cheltuielile de judecata ca neintemeiata Obliga reclamantul la plata catre parat a sumei de 2500 de lei cheltuieli de judecata-onorariu avocat. Cu apel in 30 de zile de la comunicare, cererea urmand a se depune la judecatoria sector 5 Bucuresti Pronuntata in sedinta publica 22 01 2020
   Document: Hotarâre 553/2020 22.01.2020”
   Înainte să te dai ,,dăștept” caută informațiile publice !- ,,acești bani șut ai tribunalului ce a judecat speța”- dezinformezi din pasiune sau plătit?

  • 04.11.2020
   Ora estimata: 12:00
   Complet: Apel 14
   Tip solutie: Nefondat
   Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul la plata către intimat a sumei de 1000 lei, cu titlul de cheltuieli de judecată – onorariu de avocat, redus conform art. 451, alin. 3 CPC. Definitivă. Pronunţată în şedinţă azi, 04.11.2020 prin punerea solu?iei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
   Document: Hotarâre 2727/2020 04.11.2020

 10. ”voi dona banii copilului din mine”, așa a zis…

 11. !Titu Balasa

  nu v-am inteles argumentul, in ceea ce citesc si vad e vorba de cheltuieli de judecata

  pai puteau fi cheltuieli de judecata fara proces, adica fara proces?

  ps. mai multa atentie la gramatica! * ati obtinut-o* si nu * a-ti obtinut-o*”

 12. Catzu
  Nici în SUA nu a mai plătit 7.500 de dolari la bancă.
  Omul asta nu de #treaba
  Nu și plătește cheltuielile chiar dacă sunt mici.
  Și încasează de la Statul Român
  O căciulă de bani
  Ca neam de neamul lui nu au văzut atâtea bani…el mergând cu vaca la păscut.
  Pe Câmpiile Olteniei…
  PNL debarcați l pana nu ajungeți
  Înecați cu el de gât…
  Și nici atunci nu și plătește datoriile
  Ca sa este făcut el…
  Din #plamadeala nedospita.
  Din asta …Om nu mai faci…
  Amen.

 13. De obicei daca vrei sa dovedesti ceva,publici sentinta judecatoreasca ,sau macar dispozitivul sentintei !! Aici dl.Teodorovici vrea sa ne convinga ca o instanta din tara i-a dat castig de cauza privind afirmatia ca dl.Citu a fost dat afara dintr-o banca din cauza unui atac speculativ.Din actul din articol NU REZULTA ACEST LUCRU !!! Ei se puteau judeca si pentru un accident de circulatie spre ex.,sau pentru ocuparea unui loc de parcare etc.etc.

 14. !costel

  si cum ar fi putut fi domnul Eugen Teodorovici sa fie creditor in speta aceasta daca la mijloc nu era domnul Citu ci amenda pentru un accident de circulatie?

  recunosc ca eu am minte putina, va rog sa ma luminati?

 15. MOSCOVICIU ?

 16. Ești grozav! Pe ceilalți i-ai iertat?

 17. !Moromete

  habar nu am daca cel in cauza este spion rus!

  stiu sigur ca in asemenea situatii, adica ai un spion rus in structurile de decizie in stat, cea mai mare prostie pe care o poti faci este sa-l desconspiri..

  caci pe tine te intereseaza sa vezi structura de relatii, sa-i analizezi deciziile, sa stii pana unde poate urca in ierarhia politica, …ganditi-va ca in domeniul acesta a cunoaste cine este adversarul din interiorul tau, fara a arata ca stii este formidabil

  cea mai mare prostie a unui stat este sa anunte public spionii straini care actioneaza in interiorul sau…caci in acest caz celalalt stat, aflat in stare de inamic sau concurent, ar sti pe cine trebuie sa scoata din uz…si cine este inca capabil sa lucreze pentru el…

  pe scurt, domnul Citu a dat dovada de o crasa prostie…daca a spus adevarul…si de o prostie tot la fel de mare daca nu poate dovedi ce a spus..