G4Media.ro

Eugen Teodorovici, la DNA: Am cerut să ascult convorbirile despre mine dintr-un…

Eugen Teodorovici, la DNA: Am cerut să ascult convorbirile despre mine dintr-un dosar penal care a fost clasat în 2013

Fostul ministru PSD al Finanţelor Eugen Teodorovici  s-a prezentat, joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), transmite Agerpres.

Teodorovici a precizat în faţa sediului DNA că a cerut să asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat.

„Eu am făcut cerere către DNA să pot să vin să ascult toate convorbirile despre mine. (…) Am fost notificat că dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (…) Am primit acasă hârtia cu notificarea că s-a clasat, fără să ştiu exact despre ce este vorba, cine a fost în dosar. Eu am venit să aflu de la dânşii (procurori – n.r.), să ascult acele convorbiri telefonice din acea perioadă. (…) Discuţia respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei speţe din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam şi discutam şi probabil şi astăzi la fel, şi foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoană publică şi este normal”, a afirmat Teodorovici.

El a adăugat că sunt politicieni cu „funcţii foarte înalte” care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu diverşi politicieni de la acea vreme în funcţii foarte înalte din toate partidele politice şi mi-a trezit un gust amar şi am zis că poate cei care ar trebuie să fie subiectul acestor verificări tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

Foto: Eugen Teodorovici la DNA. Sursa: Inquam Photos / George Călin

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Fernando de la Diskoteka este interesat de fapt sa dea de urma unei blondine care ii trasese tzeapa la vremea aia si spera sa-i gaseasca in transcripturi nr de mobil ! :))

    PS. Daca afla cumva si de vreun „prieten” printre colegii sai de partid, nu-i rau, de vreme ce oricum intentioneaza sa ajunga pres la PSD ! :)))))

  2. Lauda de sine si de-ai lor e o boala profesionala sau din nastere la toti politicienii. Ar trebui sa o trateze ca daca o lasa asa se ajunge la derizoriu…
    Doar cand vine vorba despre „Romania care trebuie” – atunci dam chix

  3. Viata de bugetar, o plimbarica o barfa mica, leafa merge …

  4. Ce nostalgie dulce, insinuări şi speculații á la epoca lui nea Nicu. Lipsea o vioară în cadru.

    Hai bre’ lasă-ne. Lasă-ne, că umbli cu cioara vopsită. Şi nu mai e nici 2013. Şi nu mai eşti nici flăcăul ce erai.

  5. Corect ar fi sa fie publice toate, ca s-au facut pe bani publici. Toate probele anulate, care de altfel dovedesc natura interlopa si lipsa de caracter si cinism a clasei politice, ar trebui sa fie disponibile in baza accesului la informatii publice si a interesului obștesc. Asa poate ne convingem si noi de „calitatea” umana, chiar daca sistemul de justiție este esuat si favorizeaza infractorii.

    • nu prea. daca de exemplu eram si eu inregistrat, desi nu aveam nicio legatura sau implicare, cu ce drept sa asculti tu inregistrarile cu mine, persoana privata? pentru tu spui TOATE.

  6. Ai gasit notificarea sub presul din fata usii împreună cu vreo alta diplomă obtinuta la ff?

  7. Teodorovici a initiat moda creditelor pe 30 de ani! El a inceput sa imprumute copiii nostri la straini, cu dobanda, amanetandu-le viitorul ! Pe cine ati intrebat d-le Teodorovici ? Am votat noi, romanii, acordul sa ne imprumutam pt pensii si salarii speciale ?

  8. Pe acest fante de Ferentari, mare dansator prin discoteci, salariat al Moscovei, el neplatind impozite in Romania, trebuie sa-l credem noi acum ca a fost prigonit? El fiind oficial omul Moscovei, este normal sa fi fost ascultat si este tot atat de normal sa fie ascultat si acum, pentru a ne apara tara de ticalosi ca el. Desi trebuia demult sa fie saltat, din motive diplomatice a fost lasat sa umble liber, dar asta nu inseamna ca nu trebuie urmarit. Se spune ca pisica cu clopotei nu prinde soareci, dar asta e fals in lumea serviciilor, de multe ori pisicile astea cu clopotei sau fara fac schimb de roluri intre ele.