G4Media.ro

Eugen Teodorovici anunță că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al…

Eugen Teodorovici anunță că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD: Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la congres

Eugen Teodorovici anunţă că în cursul zilei de vineri şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat.

„Mi-am depus azi candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD, în condiţiile prevăzute de actualul statut validat de Tribunalul Bucureşti, pentru că am ales să particip la orice competiţie electorală fundamentată pe aceleaşi reguli. Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la congres, indiferent de funcţia pe care o ocupă în partid şi de organizaţia judeţeană de care aparţin, să înţeleagă că PSD nu are nevoie, în special în situaţia actuală, să se prezinte în faţa electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunşi în spatele unor liste şi, mai ales, cu riscul participării unui singur candidat şi care să fie ales, eventual, cu unanimitate de voturi, ca în vremurile pe care le speram apuse”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

El spune că nu vrea să valideze alegerea noului președinte într-un mod nestatutar

„Cu atât mai mult, nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua şansele altor potenţiali candidaţi sau a le anula pe cele ale candidaţilor care ar putea să se decidă în ultimul moment”, a scris Eugen Teodorovici.

Pe 30 iulie, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, declara că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului s-a aprobat declanşarea procedurilor interne pentru organizare Congresului. Data vehiculată pentru Congres ar fi 22 august, dacă acest lucru va fi posibil. Teodorovici devine primul contracandidat oficial al lui Ciolacu, la șefia PSD.

Sursa Foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. daca il puneti iar ministru da iar o amnistie fiscala, asa ca, grabiti-va sa faceti datorii
  numai lui nevoita i-a sters cateva zeci de milioane de euro!

 2. După un mitoman, o agramată și absentă intelectual, un păcălici care se agață de orice colac ca să se mențină inutil la șefia unui partid, pesedacii vor avea și un d.j. în persoana unui chiparos misogin?

 3. unde e lista cu cei noi si integrii , aia nu candideza nicaieri ?

 4. Teodorovici se incadreaza perfect ca sef la PSD

 5. Feriti-va, vine Dragnea 2.0!

 6. Orlando,
  Daddy e mandru de tine, iar nea Alifie te soarbe din priviri si zice ca daca soarta te va aduce la el in celula te va proclama pe loc „prim-spalator pe spate”…
  PS. ”Soarta” e porecla prim-procurorului responsabil cu anchetarea infractiunilor de natura economica savarsite nu cu mult timp in urma la nivel inalt..

 7. Responabilitate?????…. la PSD??? Bobita, glumesti sau iarasi ai tras ceva pe nas?

 8. Ciolacu este un securist împuțit pe mâna cu Johannis și cu securiștii din usr_plus. Teodorovici pare ca este singura șansă a PSD-ului sa se reinventeze. Dacă nu câștiga în România vom avea un simulacru de democrație, securiștii vor conduce în pace și liniște.

  • Murdaresti pe nedrept numele marelui pasoptist Avram Iancu cu ideile tale pline de ineptii conspirationiste. orlandutu e doar o jigodie profitoare care se zbate pentru viata vesnica de sugator de buget si nicidecum un reformator. Ce p__a calului sa reformezi la un kakat de partid? O sa iasa mereu alt si alt kakat cu damful un pic schimbat, atat.

  • Asa este Teodorivici este parte a unui suflu nou atasat profund stingii universale .

 9. E bine ..in sfârșit începe păruiala ! Eugen Moscovici este oglinda FESENEULUI .

 10. sper sa castige, dar e greu sa te lupti cu securistii …..au luat pnl-ul, au luat psd-ciolacu, usr plus e un start-up…..

 11. Ciolacu are sprijinul total al adevăraților conducători ai PNL, pe care-i consultă și care-l consultă frecvent. Incepînd cu cel mare și mut și terminînd cu cel important și discret, i-au promis că principalii contestatari din partid vor avea cîteva surprize în caz că nu se dau pe brazdă. Genul acela de surprize pe care Traian Băsescu, de exemplu, le făcea din plin atît adversarilor, cît și amicilor. Ciolacu n-ar trebui să facă mare lucru: să meargă alături de deciziile prezidențiale atunci cînd e cazul, să nu insiste pentru creșterea propriului partid în opțiunile de vot și, la o adică, atunci cînd i se va face un semn discret, să dea jos guvernul, ca să ia povara guvernării de pe umerii greu încercați ai lui Orban.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.