G4Media.ro

Ești din diaspora și ai buletin românesc? Acum poți deschide cont la…

Sursa foto: Facebook

Ești din diaspora și ai buletin românesc? Acum poți deschide cont la Banca Transilvania direct din BT Pay

Dacă ești român și locuiești în diaspora, dar ai buletin românesc, poți acum să îți deschizi cont la Banca Transilvania direct din aplicația BT Pay, fără să te deplasezi la bancă și fără alte metode de verificare, precum apel video.

Până acum, trebuia să te deplasezi la o unitate Banca Transilvania sau să urmezi un proces online, printr-un flux pe site-ul BT, unde era nevoie să intri într-un apel video cu un agent BT pentru a confirma identitatea.

Acum, procesul este mult mai simplu. Astfel, poți deveni client Banca Transilvania direct prin BT Pay, 100% online, din aplicație. Această funcționalitate (deschiderea de cont) este valabilă celor de +18 ani cu buletin de România.

În plus, acum îți poți deschide cont și pe un număr de telefon din altă țară; ai nevoie doar de un buletin de România și un număr de telefon de străinătate.

Care sunt avantajele? Poți să îți deschizi un cont BT oricând, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar procesul durează doar câteva minute și se derulează 100% online, nu trebuie să te deplasezi deloc și nu trebuie să mai vorbești cu niciun agent al băncii.

După ce ai parcurs procesul 100% online, vei avea acces instant la cardul digital și la BT Pay, așa că vei face parte imediat din cea mai mare comunitate de banking din România.

Mai mult, vei avea ZERO comision pentru deschiderea și administrarea contului și cardului.

Ce trebuie să faci

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația BT Pay și să selectezi opțiunea „Vreau să devin client BT”.

Va trebui să te identifici, cu număr de telefon, adresă de email și act de identitate.

Este esențial să îți creezi un cod PIN, pe care îl vei folosi ulterior pentru logarea în BT Pay și autorizarea tranzacțiilor.

Iar apoi tot ce trebuie să mai faci este să îți alegi tipul de abonament, din cele cinci opțiuni disponibile.

Apoi, banca se va ocupa să îți emită și livreze cardul, care poate veni la o adresă aleasă în România sau te poate aștepta într-o locație BT, timp de 90 de zile.

Ce îți oferă BT Pay?

Aplicația BT Pay îți oferă, de exemplu, transferuri gratuite pe baza numărului de telefon către persoanele care mai au BT Pay și a IBAN-ului către clienții BT. Îți poți deschide cont de economii și depozite, în lei sau euro. Poți plăti facturile de acasă, de la distanță. Ai zero comision pentru deschiderea și administrarea contului și cardului. Poți alege mai multe carduri virtuale, în euro sau lei și vezi istoricul tranzacțiilor în timp real.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Romanii cu domiciliul în străinătate nu poseda buletin de identitate!!!! Li se retrage atunci când își declară domiciliul și rămân doar cu pașaportul undei menționat domiciliul în străinătate (tara adoptivă). BT mai informați.va puțin!

    • Buna ziua, DaniB,
      In articol se poate face referire, de exemplu, la cei care au resedinta in strainatate, nu domiciliu, caz in care nu ti se opreste buletinul. Mai mult, cei care studiaza sau lucreaza in UE si au resedinta in diaspora nu au neaparat nevoie de pasaport.
      Cred ca in primul rand acestor cetateni li se adreseaza articolul publicitar 🙂