G4Media.ro

Epopeea aurului BNR s-a încheiat: Parlamentul a respins proiectul lui Dragnea și…

Epopeea aurului BNR s-a încheiat: Parlamentul a respins proiectul lui Dragnea și Șerban Nicolae

Proiectul de lege inițiat de Liviu Dragnea și Șerban Nicolae prin care BNR era obligată să își repatrieze rezerva de aur a fost respins marți de Camera Deputaților, cameră decizională. Pentru respingerea proiectului au votat 173 de deputați, iar 131 au fost în favoarea adoptării proiectului. Proiectul primise raport negativ în Comisia de buget a Camerei Deputaților în urmă cu o lună.

Dragnea și Șerban Nicolae au vrut să obligate BNR să repatrieze peste 90% din rezerva de aur depozitată în străinătate, circa 55 de tone.

Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților a dat raport negativ pe motiv că proiectul nu este conform cu Statutul Sistemului European al Băncilor Centrale și al Băncii Centrale Europene.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Taranoiul de dragnea voia aurul inapoi !! Terminase toate problemele Romaniei si acum,voia aurul inapoi !Nici nu se spalase intre degete de noroi si conducea Romania! El se putea crede Napoleon,prosti au fost cei ce l-au votat !

 2. FINANTISTII FUG DIN LONDRA!!!

 3. PSD-ul are geana pe el, cum apar iar la guvernare dispare si ala, in procedura de urgenta, si eventual in secret.

 4. daca le iesea asta in secunda doi ramineam fara el ( aurul ) Nu inteleg de ce daca-si doreau aur nu au cerut tezaurul de la rusi

 5. Toate tarile responsabile ca Germania,Polonia,Ungaria,etc isi aduc aurul in tara..la noi e invers…cu ce ne ajuta ca e tinut la Londra..? Sau cica nu ar mai exista…de aceea nu se vrea o lege care sa il oblige pe masonul turnator la secu,Isarescu,sa il aduca in tara…..sau folosit gasca masonilor de el……

 6. Salut !
  Incurcata treaba.
  Nemtii au vrut sa vada aurul lor, depozitat la New York.
  Americanii nu au aprobat!

 7. Aici se vede patriotismul. Avem o lecție a trecutului cu tezaurul din Rusia. Acum aurul din Anglia. Păi am cam dat tot : aur, petrol, păduri, etc.
  A mai rămas ceva ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.