G4Media.ro

Energie electrică întreruptă parţial, marţi seara, în mai multe localităţi din judeţul…

Sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu

Energie electrică întreruptă parţial, marţi seara, în mai multe localităţi din judeţul Harghita, din cauza vântului puternic

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă parţial, marţi seara, în mai multe localităţi din judeţ, după ce vântul puternic a afectat posturile de transformare, relatează Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, au rămas nealimentate cu energie electrică 44 de posturi de transfomare din localităţile Bilbor, Gălăuţaş, Topliţa, Cinod, Eghersec, Cristuru Secuiesc şi Lacu Roşu, fiind afectaţi aproximativ 2.000 de consumatori.

Echipele distribuitorului de energie electrică se află pe teren pentru remedierea defecţiunilor.

În cursul zilei, alţi aproape 3.000 de consumatori, din mai multe localităţi harghitene au rămas fără energie electrică, dar majoritatea problemelor au fost rezolvate.

De asemenea, mai mulţi arbori au căzut pe drumurile naţionale şi judeţene, dar şi pe un bloc din Miercurea-Ciuc, fără să se înregistreze pagube.

Judeţul Harghita se află, până marţi seara, sub atenţionare meteo de cod galben, fiind prognozate intensificări ale vântului cu viteze de 55-65 km/h, local 70-80 km/h, la rafală viteza vântului putând ajunge la 100 km/h.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. cred ca nicusor e de vina ca nu a autorizat taierea copacilor 🙂