G4Media.ro

Emil Boc: Trenul metropolitan de la Cluj-Napoca se face. Nu-i mai cântați…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Emil Boc: Trenul metropolitan de la Cluj-Napoca se face. Nu-i mai cântați prohodul / Ar urma să circule între Nădășelu și Bonțida, 43 de kilometri, cu 23 de stații

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că sunt probleme în implementare proiectului trenului metropolitan, însă municipalitatea nu renunță la el, informează Cluj24.

„Proiectul de fezabilitate este gata. Dar avem de obținut cel mai important aviz, cel de la CFR. Dacă facem firul trebuie corelat cu culoarul de nord, care este în analiză în momentul de față. Acum discuția este cum se pun proiectele în acord. Dar se va face”, a declatat Emil Boc la postul de radio Napoca Live, unde a spus că nu trebuie nimeni să „cânte prohodul” proiectului.

Emil Boc a precizat că în acest proiect nu banii sunt problema.

„Bani există pentru trenuri metropolitane. Costul nu este exacerbat, deci nu banii sunt problema, ci chestiunea tehnică. Daca nu am avea culoarul de nord de făcut ar fi simplu, dar nu vrem să renunțăm la acest proiect”, a mai spus Boc.

Trenul metropolitan ar urma să circule între Nădășelu și Bonțida, 43 de kilometri, și va avea 23 de stații.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. domino Boc primar de 5 mandate promite la fiecare alegeri: Centura, Aquapark, Spital, Someș Navigabil, Pasaje Subterane și Supraterane ….. mai nou a venit cu Metrou și Autobuze Autonome etc
  În realitate după 18 ani are foarte realizări, însă la fel ca la parlamentare unde mai urmează 30 de ani de USLism și văicăreli din partea celor ce ii Votează și Cluj_Napoca are aceeași soarta

  PS
  Merg bine însă afacerile imobiliare a lui finul Tine de la consiliu care primește autorizări pe banda rulantă împreună cu Gașca lui. O rețeta buna de făcut bani, nu faci nimic apoi aprobi numai ce vrei pe motiv ca „nu este infrastructura sa suporte”

  • Funar era cu panselute, Boc este cu vopsitul cladirilor. Trebuie sa recunosc ca e frumos centrul orasului, dar cartierele sunt in paragina, politia locala trece odata pe luna in viteza fara sa constate toate incalcarile de lege.
   In centru daca opreti masina neregulamentar, imediat iese un politist (nu stiu de unde) si da amenta, exact cum trebuie.
   In cartiere, oamenii in varsta si mamele cu carucioare trebuie sa circule pe strada pt ca trotuarele sunt ocupate de masini, iar pe strazi se circula cu 70km/h.
   Poate ca ar fi bine sa se ocupe si de oameni, nu doar de mega-proiecte.

 2. Eu nu stiu cat mai pun botul dragii mei concetateni. De atatia ani tot auzim de metrou, tren metropolitan, centura, oras renovat in afara centrului insa aprope nimic nu s-a schimbat.

 3. Prohodul „fraților ” a fost pus și pe centurile ocolitoare ale Clujului?
  Prohodul laiadus matale de 15 ani!
  Aferim.

 4. Metrou’ din Cluj este aproape terminat, hai si cu trenu’, ce mare lucru!

 5. Ăsta e secretu’. Să promiți proiecte megalomanice cu termen de execuție nedefinit. Pe sistem PSD!!!