G4Media.ro

Elon Musk relansează posibilitatea de a cumpăra Twitter / Compania l-a dat…

Wikipedia

Elon Musk relansează posibilitatea de a cumpăra Twitter / Compania l-a dat în judecată pe omul de afaceri pentru a-l obliga să-şi onoreze angajamentul de achiziţie pentru 44 de miliarde de dolari

Miliardarul american Elon Musk crede că un acord ar putea fi găsit dacă Twitter confirmă că 100 de conturi de pe reţeaua de socializare „sunt reale”, informează News.ro.

La începutul lunii iulie, Elon Musk a pus capăt planului de a cumpăra Twitter. O lună mai târziu, preşedintele Tesla şi Space X a revenit asupra lui.

Miliardarul american i-a răspuns unui internaut că „dacă Twitter pur şi simplu oferă metoda sa de eşantionare a 100 de conturi şi confirmă că acestea sunt reale, acordul (de preluare a Twitter) ar trebui să fie reluat conform condiţiilor iniţiale. Cu toate acestea, dacă se dovedeşte că declaraţiile lor către SEC (autoritatea americană care supraveghează pieţa financiară) sunt false, nu va mai fi cazul. Răspunzând unui alt internaut care s-a întrebat dacă SEC investighează aceste „afirmaţii dubioase”, Elon Musk a postat pe Twitter: „Bună întrebare. De ce nu o fac?”.

Această poziţie vine la două zile după ce Elon Musk a acuzat Twitter de „fraudă” cu privire la numărul de conturi monetizabile ale reţelei de socializare. Afirmaţiile şefului Tesla şi SpaceX „sunt inexacte din punct de vedere faptic, insuficiente din punct de vedere juridic şi irelevante din punct de vedere comercial. Abia aşteptăm să aibă loc procesul”, a replicat joia trecută Bret Taylor, preşedintele consiliului de administraţie al platformei.

La mijlocul lunii iulie, Twitter l-a dat în judecată pe Elon Musk în Delaware, pentru a-l obliga să-şi onoreze angajamentul de achiziţie pentru 44 de miliarde de dolari. Procesul urmează să înceapă pe 17 octombrie.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Musk, cel mai bogat viitor Puscarias. GG US. Shu pe mama lui.

    • Nu mor caii cand vor cainii.
      Tu mama omida ti-ai facut WC in casa sau tot in fundul curtii este?

  2. se joaca asta cu twitterul pina o sa ajungă sa îl ia pe nimic :))))

  3. Razi tu dar nu e rasul tau …

  4. Idolul labarilor care se zgaiesc toată ziua la monitor și-i mușcă peezda de nas când dau de lumea reală, e caz de pușcărie.

  5. Ar trebui să-și facă partid politic în SUA că e balamuc acolo, s-au polarizat peste măsură și exportă polarizarea asta peste tot. Centru nu mai există