G4Media.ro

Elon Musk evaluează Twitter la 20 de miliarde de dolari, sub jumătate…

Sursa foto: OLIVIER DOULIERY / AFP

Elon Musk evaluează Twitter la 20 de miliarde de dolari, sub jumătate față de suma plătită de miliardar pentru achiziţionarea platformei de socializare

Directorul general al Twitter, Elon Musk, a oferit angajaţilor companiei de social media acţiuni la o evaluare a platformei de socializare de aproape 20 de miliarde de dolari, potrivit publicaţiei The Information, care a citat o persoană familiară cu un e-mail trimis de Musk personalului Twitter, transmite Reuters, citată de News.ro

Evaluarea este mai mică de jumătate din cele 44 de miliarde de dolari pe care Musk le-a plătit pentru achiziţionarea platformei de socializare, indicând o scădere a valorii Twitter.

Twitter nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii trimise de Reuters prin e-mail.

Musk a declarat în decembrie că Twitter este pe cale abia să atingă ”pragul de rentabilitate a fluxului de numerar” în 2023, deoarece agenţii de publicitate de top şi-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după preluarea acesteia de către miliardar.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. E un geniu, ce mai.

  2. Ce sa zici,la prima vedere s-ar potrivi proverbul ala cum ca „unde este desteptăciune multă e si dileală”.Dar cine stie ce interese sau planuri sunt la mijloc?!

  3. Twitter nefiind listat pe vreo bursa – evaluarea lui Musk este un fâs.