G4Media.ro

Elon Musk apără concedierile de la Twitter și spune că angajații puși…

Sursa foto: OLIVIER DOULIERY / AFP

Elon Musk apără concedierile de la Twitter și spune că angajații puși pe liber au primit salariul pe trei luni / Noul proprietar susține că firma pierde 4 milioane de dolari pe zi

Elon Musk a apărat concedierile masive de la Twitter spunând că angajații concediați au primit o plată pe trei luni din partea companiei, care pierde peste 4 milioane de dolari pe zi, relatează The Guardian.

Compania a început vineri reducerile de personal pe scară largă în întreaga lume, sugerându-se că până la jumătate din cei peste 7.500 de angajați și-ar putea pierde locul de muncă.

Musk a scris vineri seara pe Twitter: „În ceea ce privește reducerea forței de muncă de la Twitter, din păcate nu avem de ales atunci când compania pierde peste 4 milioane de dolari/zi. Tuturor celor care au ieșit li s-au oferit 3 luni de indemnizație”.

Se crede că Musk dorește să reducă drastic costurile companiei după ce a finalizat săptămâna trecută preluarea platformei cu 44 de miliarde de dolari (39 de miliarde de dolari).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Sa vedem cum se descurca… pana acum succesele lui au fost cu afaceri pornite si construite de el.

  • Se descurca, da drumul la x.com, reinventeaza paypal si wechatul chinezesc.
   Are in cap asta de 22 de ani.
   Restul sunt toti in meta si multiversx… 🤣🤣🤣🤣

 2. Este rau daca cere Abonament de 8 Dolari pe Luna , va pierde 1 miliard de Conturi de Utilizatri din Asia . si din Lume .

 3. Asta seamănă cu cele 350 milioane de lire sterline pierdute pe săptămână sau lună (nici nu mai contează) invocate de cei ce voiau Brexit.

  4 milioane pe zi înseamnă 1.4 miliarde pe an. Ar însemna ca media salariilor în Twitter să fie de peste 200 mii/an. Că doar ce cheltuieli pot avea cu serverele de Cloud? 🙂

  Deci bullshit. A dat el de 4 ori mai mult pe Twitter și acum bagă diverse pentru ăia ce nu știu să facă înmulțiri de clasa a doua.

  • @iulian: nu-i niciun bs, salariile medii chiar se apropie de 200k brut anual, plus bonusuri.
   Daca mai incluzi si alte “perks”, se aduna pierderile.

 4. Și sunt ferm convins că erau la departamente de felrecat menta și despicat firul în patru într-o fericire. Din twiturile ălora ce au plecat se observă asta. Nu era nici unul programator 🙂