G4Media.ro

Elicopterul de mici dimensiuni care a alimentat la benzinărie, fotografiat și la…

Elicopterul de mici dimensiuni, fotografiat la Vințu de Jos. Foto: Transiviniș

Elicopterul de mici dimensiuni care a alimentat la benzinărie, fotografiat și la Vințu de Jos (Alba) / Proprietarul stației la care a alimentat: Este turist, vizitează țara. În aparatul de zbor se mai afla încă o persoană

Elicopterul de mici dimenisuni, despre care Autoritatea Aeronautică Civilă spune că a încălcat reglementările în vigoare, a alimentat, în urmă cu câteva zile, și într-o benzinărie din Vințu de Jos, județul Alba.

O fotografie cu aparatul de zbor aflat lângă o pompă de carburanți din Vințu de Jos a fost postată online chiar de reprezentanții benzinăriei.

„Azi am avut un musafir special la stația noastră de distribuție carburant de la Vințu de Jos! Fotografia e cât se poate de reală și e dovada că până și vehiculele înaripate (cu aripă rotativă) aleg combustibilul de înaltă performanță ”, au scris aceștia în postare.

Proprietarul stației, Gheorghe Iviniș, a declarat pentru alba24.ro, că elicopterul aparține unui bărbat din Germania. Acesta este turist în România și vizitează țara cu mini-elicopterul. În aparatul de zbor se mai afla încă o persoană.

Din câte se pare, pilotul a văzut pe GPS benzinăria de la Vințu de Jos și a găsit o zonă în care să aterizeze.

Pilotul a aterizat elicopterul de mici dimensiuni în apropierea stației, apoi alături de angajații benzinăriei a împins aparatul până la pompă, unde a alimentat 100 de litri de benzină 98.

Următoarea aterizare a avut loc la Curtea  de Argeș, unde a alimentat din nou.

Autoritatea Aeronautică Civilă susține că elicopterul poate să aterizeze pe aerodromuri certificate sau în anumite excepții (care nu ar fi fost îndeplinite în acest caz) și a transmis că a sesizat Federal Aviation Administration din SUA, în calitate de stat de înmatriculare al aeronavei în cauză, precum și Autoritatea Luftfahrt-Bundesamt, în calitate de stat al operatorului aerian.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. S a plimbat o săptămână pe unde a vrut și nu l a întrebat nimeni de sănătate. Putea să secționeze linii de tensiune,cabluri de alimentare,arcul electric putea aprinde vaporii de combustibil și aveam „Crevedia 2”.Putea fotografia unități și poligoane militare, putea rămâne în pană de benzină la felul cum dansa prin țară și se întâmpla o tragedie, e clar că nu a declarat traseul la autoritate și a zburat sub radar.

    • Autoritățile nu greșesc niciodată și nu au nicio responsabilitate in afară de a incasa salarii babane și pensii la fel, eventual speciale!

    • Suntem perfect pregatiti pentru un eventual conflict militar – cu rusii sau cu slugile lor.