G4Media.ro

Elevii și studenții din familii cu posibilități reduse pot depune cerere la…

Elevii și studenții din familii cu posibilități reduse pot depune cerere la școli până pe 17 aprilie pentru bonuri valorice de 200 de euro ca să-și cumpere calculatoare, prevede un proiect de HG pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de mâine. Școlile sunt închise până după Paște, cel puțin

Elevii și studenții din familii cu posibilități reduse pot depune cerere la școli până pe 17 aprilie 2020, dacă vor să se înscrie în Programul Euro 200, dacă vor să primească bonuri valorice de 200 de euro ca să-și cumpere calculatoare, prevede un proiect de Hotărâre de Guvern aflat pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de mâine.

Calendarul respectiv apare în condițiile în care școlile sunt închise până după Paște, cel puțin, potrivit anunțurilor oficiale, iar situația de urgență și măsure instituite împiedică astfel de proceduri.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: School photo created by freepik – www.freepik.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Daca printr-o minune dumnezeiasca se doreste implementarea statului electronic atunci ar mai trebui doua sute pentru un multifunctional laser scaner pentru comunicare oportuna cu statul.

  2. un astfel de HG ar fi complet neconstitutional. De ce este supus un copil la un tratament discriminatoriu si nu primeste aceasi instrumente (voucher) ca si un alt copil. Am crezut ca nu ar trebuii sa diferentiem copii in functia de venitul parintilor. Sper ca totusi sa fie valid pt toti copii acest HG

  3. Multi sărmani din familii defavorizate nici nu au un televizor d’apai un calculator, internet.. e bătaie de joc sa pretinzi sa termine anul școlar cu un calculator care nici măcar nu știu cum funcționează.. in 30 de ani nimeni nu a vrut sa introducă școala de acasă in vreme de zăpezi, furtuni, greve de transport.. au aceștia bani pt internet, caci deși sunt mulți care nu-și închipuie ca nu exista copil fără telefon modern sunt mulți copii care nu au ce mânca d’apai un telefon modern.. trist.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.