G4Media.ro

Elevii din Vâlcea cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale, premiaţi…

Sursa foto: Pixabay

Elevii din Vâlcea cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale, premiaţi de oamenii de afaceri din judeţ / ”Le reamintim că munca lor nu a trecut neobservată”

Elevii din judeţul Vâlcea care au obţinut premii la olimpiadele şi concursurile naţionale în anul şcolar trecut au fost premiaţi, vineri, în cadrul unei gale iniţiate de o asociaţie de oameni de afaceri în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, anunță Agerpres.

În total, 144 de elevi cu rezultate deosebite la fazele naţionale ale concursurilor şi olimpiadelor finanţate de Ministerul Educaţiei au fost recompensaţi cu premii în bani, fondurile fiind strânse de Asociaţia General Magheru 68 în urma unui eveniment caritabil ce a avut loc la începutul anului şi la care au participat numeroşi întreprinzători locali, care au licitat pentru diferite obiecte donate de sportivi şi artişti români cunoscuţi.

„Fie că este vorba despre performanţe academice excepţionale, realizări artistice sau sportive, aceşti tineri au demonstrat că excelenţa este un standard care poate fi atins prin pasiune, dedicare şi muncă asiduă. Îi felicit pentru perseverenţa de care au dat dovadă în călătoria spre excelenţă, spre podiumurile olimpiadelor şi concursurilor şcolare. Această gală este o bună ocazie să le reamintim că munca lor nu a trecut neobservată şi că eforturile lor nu au fost în zadar. Sunt sigur că nu a fost o călătorie uşoară. Au întâlnit obstacole, eşecuri temporare şi provocări care ar fi putut fi copleşitoare. Cu toate acestea, perseverenţa lor în faţa acestor provocări a fost cheia succesului”, a declarat, în deschiderea galei, preşedintele Asociaţiei General Magheru 68, Etius Popescu.

Evenimentul este la a doua ediţie, însă organizatorii se gândesc ca şi în anii ce vor urma să îl organizeze, pentru a recompensa astfel toţi elevii merituoşi din judeţ, nu doar pe cei care urcă pe prima treaptă a podiumului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...