G4Media.ro

Elevii din Dâmbovița vor avea lucrările corectate digitalizat la Evaluarea Națională, iar…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Elevii din Dâmbovița vor avea lucrările corectate digitalizat la Evaluarea Națională, iar cei din Călărași, la Bacalaureat / Dacă va fi diferență de peste un punct între primii doi profesori evaluatori, lucrarea merge automat la alți doi corectori

„Din momentul în care copilul predă lucrarea, circuitul se schimbă față de ce era până acum. Fiecare lucrare se va duce automat în același timp la doi profesori. În niciun caz nu se va vedea vreo corectură pe lucrare, nu va ști profesorul 1 ce a corectat profesorul 2”, a declarat pentru Edupedu.ro secretarul de stat Sorin Ion, despre corectarea digitalizată la Bacalaureat și Evaluarea Națională 2022, în Dâmbovița și Călărași. Acesta a spus că „în Dâmbovița se dă Evaluarea Națională și în Călărași se va susține bacalaureatul”.

Întrebat ce se întâmplă dacă diferența de notare dintre cei doi evaluatori este prea mare, secretarul de stat a precizat că „în cazul în care diferența depășește un punct, automat diferența de punctaj se sesizează de către platformă și este redirecționată către alți doi evaluatori pe care îi avem de rezervă.”

Citește integral pe Edupedu.ro.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter