G4Media.ro

Elevii condamnă decizia autorităților din Constanța de a-i obliga să participe la…

Elevii condamnă decizia autorităților din Constanța de a-i obliga să participe la parada de Zilele Orașului

Asociația Elevilor din Constanța (AEC) condamnă obligarea elevilor de a participa la parada cu ocazia Zilei Orașului Constanța, explicând faptul că unii elevi nu au avut posibilitatea de a alege dacă vor sau nu să participe, ci ar fi fost obligați de școală, după ce Inspectoratul Școlar Județean ar fi solicitat prezența elevilor la eveniment.

„Acest tip de eveniment este o reminiscență a perioadei de dinainte de anul 1989 și care ne amintește cu tristețe că mentalitatea conducătorilor orașului nu s-a schimbat foarte mult”, spun reprezentanții AEC într-un comunicat trimis Edupedu.ro.

Luni s-au făcut deja repetiții pentru parada care este programată pentru marți la ora 17:00, potrivit organizatorilor.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Asta-i! Asta e atitudinea care ne poate scoate incet, incet din negura comunismului si a potentialei dictaturii. Cetatenii (indiferent ca sunt liceeni, studenti, angajati, pensionari, asistati, etc) ar trebui sa participe la diversele manifestarii organizate de administratia statului doar atunci cand VOR EI sa o faca, din propria initiativa, nu sa fie constransi si obligati. Ii atragi prin buna organizare, prin scopul nobil, prin respect si exemple de moralitate, nu ii obligi si ameninti.

    Bravo elevilor, un exemplu de urmat!

  2. Cine a votat cu PSD? Părinţii voştri!

    Ei ştiau ce e PSD, asta au ales.

  3. Asociația Elevilor din Constanța (AEC) este o organizatie care vrea neaparat sa se afirme ? Ce-ar fi sa protesteze impotriva elevilor care fumeaza in poarta scolii, inainte si dupa iesirea de la ore, lasand in nesimtirea lor un covor de mucuri de tigari pe jos. Dar AEC nu este interesat de aspectul acesta. Este un drept castigat de elevi! Daca e asa, atunci sa ceara scolii sa monteze la poarta scolii si un automat de cafea. Ca merge la o tigara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.