G4Media.ro

Elevii cer demisia președintelui Consiliului care stabilește costul standard per elev /…

Elevii cer demisia președintelui Consiliului care stabilește costul standard per elev / Aura Danielescu: Ministrul lucrează la modificarea finanțării școlilor

Consiliul Național al Elevilor cere demisia “imediată” a președintelui Consiliului responsabil de stabilirea costului standard per elev. Elevii spun că CNFIP nu s-a mai întrunit din ianuarie și că “bugetul celui mai important sistem public din România se face la mica înțelegere, pe repede înainte”. Contactată de Edupedu.ro, Aura Danielescu a declarat că membrii organismului nu au reușit până acum să își sincronizeze programul. “Dar până a ajunge să-i ceri public demisia unui om, cred că ar trebui să ceri tu convocarea unei întruniri”, susține președinta CNFIP.

Vezi mai jos pozițiile integrale ale elevilor și ale Aurei Danielescu, câți membri are CNFIP, cine sunt aceștia și cine îi numește

“Dna ministru lucrează în acest moment la modificarea tipului de finanțare. Nu înseamnă că nu ne putem aduna din toate județele, dar de câte ori am încercat nu am reușit să ne sincronizăm”, a declarat Danielescu pentru Edupedu.ro.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Guvernanti de rahat care vor sa decida singuri pe banii contribuabililor . Isi trag partea leului pentru ei ( beneficii de tot felul ) iar pentru cetateanul platitor ramine praful de pe toba . Tilharilor , banii de care dispuneti voi vin de la oameni care lucreaza , produc valoare adaugata iar acesti bani trebuie sa mearga tot catre cetatean . Consultati-va si cu cei care platesc si cu cei pentru care urmeaza sa fie cheltuiti . Nu mai luati decizii de capul vostru . N sinteti pe mosiile mumelor voastre . Acasa la voi puteti sa va taiati si venele ….