G4Media.ro

Elena Udrea rămâne în închisoare. Înalta Curte a respins definitiv recursurile în…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea rămâne în închisoare. Înalta Curte a respins definitiv recursurile în casație ale fostului ministru și fostului președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins definitiv, luni, recursurile în casație formulate de fostul ministru al Turismului Elena Udrea și de fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja.

Minuta instanței:

Respinge, ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de condamnaţii Udrea Elena Gabriela şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru recurenţii condamnaţi, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în sumă de câte 170 lei, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 31 octombrie 2022.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, în 7 aprilie 2022, la 7 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja este, de asemenea, condamnat definitiv în acest dosar la 5 ani de închisoare cu executare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. O veste extraordinara!

  2. Hai la mulți ani…

  3. Ar avea timp să facă un doctorat pe bune cu titlul ”Ciordeala ca fundament al existenței”

  4. Of Nuți Nuți ! Nu mai e Petrov sa te scoata basma curata 😉