G4Media.ro

„Efectul Swift” lovește Singapore: nu mai sunt locuri la hotel în preajma…

sursa foto: Captură video

„Efectul Swift” lovește Singapore: nu mai sunt locuri la hotel în preajma concertului artistei americane / Un pachet de lux care conține bilete, cazare și limuzină costă aproape 40 de mii de dolari

„Efectul Swift” este pe cale să lovească Asia de Sud-Est, iar Singapore, statul care va găzdui singurele concerte al artistei americane din regiune, profită de un boom turistic, relatează France24.

Mai mult de 300.000 de fani din orașul-stat și din țările vecine vor asista la cele șase spectacole sold-out ale superstarului american din cadrul turneului Eras Tour pe Stadionul Național, în perioada 2-9 martie.

Ingrid Delgado, o proaspătă absolventă din Manila care călătorește în Singapore pentru spectacolul din 4 martie, a declarat că și-a cumpărat o „rochie nouă și strălucitoare” pentru această ocazie, dar a avut probleme în a găsi un hotel la un preț accesibil. „Multe erau deja rezervate, așa că a trebuit să rezerv un hotel mai scump”, a spus ea.

Fullerton Hotels and Resorts, precum și hotelul Fairmont, au declarat pentru AFP că cererea de camere în perioada concertelor a crescut.

Cei care cheltuiesc mult au ales pachetele de lux de la Marina Bay Sands, care poartă numele melodiilor de succes ale lui Swift, cum ar fi „Shake it Off” și „Stay Stay Stay Stay”.

Pachetul „Wildest Dreams” al hotelului, în valoare de 37.230 de dolari, include bilete VIP, mese rafinate, un apartament la hotel, transferuri cu limuzina și abonamente la atracțiile turistice.

Hotelul a declarat pentru AFP că toate pachetele sale au fost epuizate.

Singapore Airlines și Malaysia Airlines au declarat că a crescut cererea pentru zborurile cu destinația Singapore, dar nu au putut spune dacă acest lucru se datorează exclusiv „efectului Swift”.

Un contingent mare de malaysieni Swifties va trece în țara vecină, Singapore.

„Este un vis devenit realitate. Mă simt emoționat și emoționat”, a declarat Harith Arsat, un student de 20 de ani care va face prima sa călătorie în străinătate din Kuala Lumpur.

În Filipine, transportatorul aerian Cebu Pacific și-a schimbat numărul obișnuit de zbor pentru avioanele cu destinația Singapore.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost fericită când a fost anunțată singura oprire a lui Swift în Asia de Sud-Est, inclusiv fanii și guvernele unora dintre vecinii din Singapore.

Călătoriile în Singapore sunt costisitoare pentru mulți din regiune din cauza schimburilor valutare ridicate, ca să nu mai vorbim de pachetele hoteliere luxoase.

Unii au fost nemulțumiți și pentru că Singapore a oferit o subvenție pentru a ajuta la asigurarea turneului record al lui Swift pentru orașul-stat.

Oficialii Ministerului Culturii și ai Consiliului de Turism din Singapore, invocând confidențialitatea afacerilor, au refuzat să spună săptămâna trecută cât de mult a fost plătit sau dacă a fost semnat un acord de exclusivitate pentru ca Singapore să devină singura oprire a Swift în Asia de Sud-Est.

Acest lucru a urmat unor rapoarte conform cărora prim-ministrul Srettha Thavisin a declarat la un forum de afaceri din Bangkok că Singapore a încheiat într-adevăr un astfel de acord.

Oficialii singaporezi nu au abordat direct comentariile lui Srettha, dar au declarat că spectacolele lui Swift sunt „susceptibile de a genera beneficii semnificative pentru economia din Singapore”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...