G4Media.ro

După reconstituirile parțiale din Caracal, procurorii au cerut prelungirea arestului pentru Gheorghe…

După reconstituirile parțiale din Caracal, procurorii au cerut prelungirea arestului pentru Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile. Decizia va fi luată de Tribunalul Olt

DIICOT a transmis, marți, un comunicat de presă cu precizări referitoare la reconstituirile care au avut loc în ultimele 48 de ore în mai multe locuri din Caracal, în cazul celor două adolescente despre care Gheorghe Dincă susține că le-a omorât. Procurorii susțin că Dincă le-a indicat principalele momente din zilele în care le-a întâlnit pe fete, cum le-a racolat, răpit, violat și apoi ucis:

”Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, se arată în comunicat.

La reconstituirile din 16 și 17 septembrie au participat procurorii DIICOT din Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară delegați și, în paralel cu reconstituirea evenimentelor, au avut loc și audierile mai multor martori la sediul Poliției Municipiului Caracal. Procurorii DIICOT au mai anunțat că au cerut Tribunalului Olt prelungirea măsurii arestului preventiv față de Gheorghe Dincă pentru încă 30 de zile.

foto: Gheorghe Dincă în a doua zi de reconstituiri/ sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. E clar! Dupa ce dinca i-a dus pe anchetatori pe tarlaua de floarea -soarelui mai are nevoie de 30 de zile ca sa-i duca si pe tarlalele cu porumb.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.