G4Media.ro

Duma de Stat vrea să-l convoace la raport pe ministrul rus al…

Sursa foto: Kremlin.ru

Duma de Stat vrea să-l convoace la raport pe ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu

Duma de Stat a Rusiei ia în calcul convocarea ministrului rus al apărării, Serghei Şoigu, pentru o audiere cu uşile închise, a declarat Serghei Mironov, liderul facţiunii parlamentare a partidului ‘Rusia Justă’, citat joi de publicaţia rusă Kommersant, potrivit Reuters.

Este un fapt inedit ca Duma (camera inferioară a parlamentului federal) să-l convoace la raport pe ministrul apărării. Forţele ruse au fost criticate deschis de către experţi militari săptămâna aceasta după ce au pierdut controlul asupra celei mai mari părţi a regiunii Harkov (nord-estul Ucrainei) în faţa unei contraofensive fulger a armatei ucrainene.

Mironov, un susţinător înflăcărat al invaziei Rusiei în Ucraina, lider al micului partid pro-Kremlin ‘Rusia Justă’, ar fi spus că Consiliul Dumei de Stat – care se ocupă de afacerile camerei inferioare – ar putea dezbate această problemă luni.

Publicitate electorală

Într-un mesaj pe Twitter miercuri, Mironov afirmase că partidul său a propus o şedinţă cu Şoigu ‘pentru ca deputaţii să poată vorbi cu el în spatele uşilor închise şi să-i pună toate întrebările care ne interesează pe noi şi pe cetăţeni’.

Înfrângerea Rusiei în regiunea Harkov reprezintă cel mai important eşec al său după retragerea din împrejurimile Kievului în martie, până unde avansase în primele săptămâni ale invaziei sale declanşate în 24 februarie.

Moscova susţine că ceea ce ea numeşte „operaţiune militară specială” a fost necesară pentru a preveni ca Ucraina să servească drept platformă pentru o agresiune din partea Occidentului şi pentru a-i proteja pe vorbitorii de limbă rusă. Kievul şi aliaţii săi occidentali resping aceste argumente ca fiind pretexte fără temei pentru un război de agresiune de tip colonial

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Hopa! Apucă Putin Crăciunul?

 2. In locul lui Șoigu as sta departe de ferestre. Nu stii niciodata cand te apleci prea tare.

  • O sa faca o cura de buncãr

 3. Invitație la ceai….

 4. Il vor intreba de ce s-au retras asa repede? 😂😂😂😂.

 5. Putin e sefu suprem al armatei. Dacă cineva trebuia să știe putin e ăla. Adică soigu trebuie neapărat să cadă de la geam dar mai întâi e putin și încă câțiva. Hai băieți că se poate. Nu vă uitați în jos.

 6. Asta suna a „Capul lui Motoc vrem”, gasim un tap ispasitor si lasam tartorul in pace (deocamdata)

 7. În realitate,vor decreta mobilizare partiala pe 19 Septembrie

 8. Ăsta, nici măcar 15 min de pregătire militară, nu are ! E un pamfletar !! Ce așteptări poți avea, de la asemenea om ?

 9. da măăă…p r o s t ă lă u fanatic…vor cadea satanele c.r. imi nale putleriste…e vorba dă imperiu raului, rusiastan ‼️‼️‼️‼️‼️‼️😬😂😬😂😬😂😬😂😬

 10. ce frumos ar fi daca duma pw lii , o adunatura dă betivi si hoti….ar da oridine dîn fotolii si fraierii ar muri pă front pă muzica lor sinistra….🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

 11. …. Mare-i gradina Domnului !!!!!
  Auzi la el… „ne gândim cu toții că este” !!
  Vorbește în numele tău , iar gândit nu gândești….
  Că n-ai cu ce…..