G4Media.ro

Duma de Stat a ratificat aşa-numitele „tratate de prietenie, cooperare şi ajutor…

Sursa foto: duma.gov.ru

Duma de Stat a ratificat aşa-numitele „tratate de prietenie, cooperare şi ajutor reciproc” între Federația Rusă și cele două autoproclamate republici separatiste Doneţk şi Lugansk

Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului rus – n.r.) a ratificat marţi aşa-numitele ”tratate de prietenie, cooperare şi ajutor reciproc” între Federaţia Rusă şi autoproclamatele republici separatiste Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei, a căror independenţă a fost recunoscută luni de preşedintele rus Vladimir Putin, informează EFE, citată de Agerpres.

Decizia a fost aprobată în unanimitate, notează EFE.

Mai devreme, marţi, ”parlamentele” autoproclamatelor republici separatiste Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei, au votat tot în unanimitate în favoarea ratificării tratatelor de prietenie şi cooperare cu Rusia, semnate de ”liderii” lor luni cu şeful statului rus.

Vladimir Putin a recunoscut luni independenţa regiunilor separatiste proruse Lugansk şi Doneţk din estul Ucrainei şi a ordonat trupelor ruse să intre în aceste teritorii, sfidând Occidentul şi alimentând temerile privind izbucnirea unui război. Decizia a fost condamnată de comunitatea internaţională drept o încălcare a integrităţii teritoriale şi a suveranităţii Ucrainei.

Sursa foto: duma.gov.ru

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ăștia au rămas ancorati in trecut, sunt undeva in anii 50-60.

  2. Vladimir Putin e un 💩

  3. La altceva nu-i duce mintea pe mujici, daca nu-s in stare sa construiasca ceva atunci sa mai jefuim de la altii care muncesc, hoti la drumul mare … gluma de stat borata …