G4Media.ro

DSU: Șeful secției UPU a Spitalului Județean Ilfov a murit după „o…

DSU: Șeful secției UPU a Spitalului Județean Ilfov a murit după „o luptă grea” cu noul coronavirus

Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat luni că șeful șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu mai bine de o lună.

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov.(…) După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor a cedat”, a postat DSU pe pagina de Facebook.

Publicăm integral postarea DSU:

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov.

Dedicat trup și suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesioniști, pentru care viața fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar și preocuparea constantă de autocunoștere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator.

După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat.

Drum lin către Cer, domnule doctor!
Condoleanțe familiei, prietenilor dar și colegilor!”

 

Sursa foto: DSU / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Unde e colegul lui, jigodia de curolog de la Iași, sa îi explice că boala nu există, e doar o răceală, e o conspirație etc?

  2. „Crucea de fier”?

  3. Nu toți oameni merg la Cer ,ci numai aceia care s-au pocăit de păcatele lor , au crezut în Fiul lui Dumnezeu și L-au primit ca Salvator și Domn în viața lor, au făcut un legământ cu Dumnezeu conștienți prin botezul în apă și au trăit mai departe în conformitate cu învățătura Fiului Lui Dumnezeu , care este consemnată în Biblie.

  4. un junghi de spital cu niste lichele de asa zisi doctori

  5. Condoleante familiei. Avea comorbiditati? Daca murea de orice altceva asta nu ar fi fost o stire, poate doar daca se arunca de la etaj…

  6. @RealGogu

    „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa eternă.”(ioan3:16)

  7. De gunoaie sa nu va para rau, spagarii astia au alterat sistematic natiunea romaneasca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.