G4Media.ro

DSP Sibiu a amendat medicii de la Spitalul Clinic Județean Sibiu cu…

Sursa foto: Turnul Sfatului

DSP Sibiu a amendat medicii de la Spitalul Clinic Județean Sibiu cu 13.000 de lei: fișe fără parafă, nerespectarea igienei mâinilor și lipsa efectuării controlului medical periodic pentru unii angajați

În urma informațiilor apărute în presa locală cu privire la o serie de nereguli semnalate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu au demarat controale la Secția de Primiri Urgențe a unității medicale, relatează Turnul Sfatului.

În urma acestora au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.000 de lei unor cadre medicale. Printre neregulile descoperite se numără lipsa parafei medicilor specialiști sau lipsa totală a parafei pe fișele de prezentare a pacienților în urgență, angajați ai secției fără controlul medical periodic sau nerespectarea precauțiunilor standard privind igiena mâinilor.

22 de persoane, majoritatea personal auxiliar, respectiv infirmieri sau brancardieri au fost identificați fără acest control medical.
”Pentru remedierea neconformităților constatate în unitatea sanitară au fost formulate recomandări și s-au stabilit termene de remediere”, se precizează în raport.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. In urma reclamatiilor! De ce trebuie sa facem reclamatii ca sa va duceti in control?