G4Media.ro

Drumul expres Arad – Oradea a obținut avizul tehnic. Va avea 119…

Sursa foto: CJ Bihor

Drumul expres Arad – Oradea a obținut avizul tehnic. Va avea 119 km, cu două benzi pe sens, cu 75 de pasaje supraterane şi poduri peste cursuri de apă şi intersecţii

Drumul expres Arad – Oradea a obținut avizul tehnic al Companiei Naționale de Drumuri. Ca urmare, luna viitoare poate fi realizat auditul de siguranța rutieră, iar în martie pot fi parcurse alte proceduri ce țin de indicatorii tehnico-econimici, transmite Rador.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, spune că își dorește că în luna aprilie să fie emise hotărârile de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și de expropriere a terenurilor afectate de proiect. Odată cu finalizarea proiectului tehnic și a documentației de achiziție, va putea fi lansată licitația pentru construcția efectivă.

Drumul expres Arad – Oradea va avea 119 km, cu două benzi pe sens, cu 75 de pasaje supraterane şi poduri peste cursuri de apă şi intersecţii cu alte drumuri. Investiția este estimată la aproape 1,4 miliarde de euro – fonduri europene.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...