G4Media.ro

Cătălin Drulă, la Liga Aleșilor Locali în Cluj: Lansez o chemare la…

Sursa Foto: Captură Facebook

Cătălin Drulă, la Liga Aleșilor Locali în Cluj: Lansez o chemare la luptă pentru răsturnarea acestui regim al specialilor. PSD poate fi înfrânt, chiar dacă balaurul a mai scos un capăt care se numește PNL

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, ”o chemare la luptă pentru răsturnarea regimului specialilor”.

„Ţara noastră are două clase de oameni, specialii – pensionarul Ciucă are 18.000 de lei pensie pe lună, şeful de la ASF cu 12.000 de euro pe lună, prietenul preşedintelui Iohannis, care vinde 600 de BMW pentru poliţie cu caiet de sarcini cu dedicaţie, şi mai este realitatea oamenilor care muncesc. (…) Lansez la Cluj o chemare la luptă pentru răsturnarea regimului specialilor şi chem alături de USR toate forţele din societate, din societatea civilă, politică, mediul de business, care doresc o Românie corectă. PSD poate fi înfrânt chiar dacă balaurul a mai scos un capăt, care se numeşte PNL”, a declarat Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, preşedintele USR Cluj, deputatul Oana Murariu, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că, începând cu această primăvară, USR se va reîntoarce în stradă pentru a discuta cu oamenii.

La Cluj-Napoca are loc Liga Aleşilor Locali a USR, la care participă peste 170 de aleşi locali ai partidului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Vorbe goale! Au fost la putere impreuna cu PNL si nu au facut nimic pentru desfintarea pensiilor speciale. Drula are, in aceasta privinta, celasi discurs demagog ca si Rares Bogdan.

  • Așa e! Nu fix ei au inițiat proiectul de desființare a lor, iar PNL a refuzat să-l pună pe ordinea de zi!
   Sau stai…

  • Sapte luni ? Pentru asta au facut tot ce puteau face in atat de scurt timp ! Cel mai reprezentativ element a ramas public in PNRR si vedeti ca PSDNL risca chiar si pierderea finantarilor prin simularea restructurarii pensiilor/indemnizatiilor ”specialilor”! Nu a fost initiata nici macar o dezbatere in cadrul careia sa ne convinga ca ele sunt vitale pentru existenta statului -de exemplu . Nu fac nimic transparent , cele doua partide simuleaza fiecare ca nu stie ce preconizeaza celalalt in legatura cu orice subiect …. Acum pnl a pasat la Budai subiectul ! Banuiesc ca acesta va simula ca Banca Mondiala, Sfantul Duh, Cineva de la UE oricum – a spus , a validat , a confirmat ca ce va propune el e viabil . Iar acel ceva va fi rupt din O scrisoare pierduta gen : „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”

  • Toate partidele simuleaza ca sunt preocupate de subiectul pensiilor speciale ,pentru a da bine la public, dar toate stiu ca, indiferent de coloratura politica a CCR -ului si a Justitiei, probabilitatea este zero ca acestea sa isi elimine privilegiile.

 2. Ai băgat repede punctajul USL – Antena 3, Usr-ul e de vină !
  PSD + Pnl au introdus pensiile speciale, Psd + Pnl au 8 din 9 judecatori Ccr, doar ei pot elimina pensiile speciale ale îmbuibaților. Doar că specialii sunt ei înșiși, nu își vor tăia de bună voie p.rivilegiile USL-iștii

  • Usr-ul nu are nici măcar 1 „judecător” Ccr, a avut grijă Ficusul să îi scoată de la guvernare înainte de numiri.

  • Pai daca stiu ca nu pot desfinta specialele pt ca CCR-ul si Justitia au devenit stat in stat, si nu isi vor elimina in veci privilegiile, atunci de ce se mai lauda ca fac ei ra.hatul praf?!

 3. Intrebati pe acel Boc din 2010 (nu pe boierul de acum) cum se face taierea specialelor ! Constitutia nu s-a schimbat, tot in UE eram …. Atunci erau 200.000 de speciali si pensii de 20.000 lei s-au dus la 5.000 lei. S-a taiat partea speciala a acestora, cred ca excluzand in final doar magistratii … https://newsweek.ro/politica/boc-singurul-premier-care-a-trecut-de-ccr-eliminarea-pensiilor-speciale-ponta-le-a-reintrodus

 4. „PSD poate fi înfrânt chiar dacă balaurul a mai scos un capăt, care se numeşte PNL”, a declarat Cătălin Drulă. A scos un „capăt” de ce? De ata, de drum….? E, probabil vorba de un „cap” (de balaur nu de altceva, sper.)

 5. Pensii speciale si spitale si educatie si bugetari mai putini si justitie corecta, ati avea atatea de facut. Oamenii au avut incredere in voi, poate vor mai avea odata doar ca ar trebui sa lasati orgoliile si interesele personale minore. Oare de ce nu inteleg politicienii ca daca ar face ce trebuie n ar trebui sa mai cerseasca voturi. Sper sa nu ajungem doar o tara de analfabeti manelizati.

 6. Chiar ma gandeam azi cum fac cele 2 partide front comun la toate alegerile, psd propune candidati slabi, sa-i determine pe oameni sa aleaga raul cel mai mic din pnl, dupa care pac alianta si tot asa.

 7. Pt. „antiUSL” : care fond? Suntem (cel putin eu, din pacate) adulti si privim în jur la „fond”. Nu am nemica de adaugat „pe fond”. In general, încerc un militantism naiv si desuet în favoarea limbii asteia „dulce si frumoasa” ce-o „vorbim” cica. „Fondul” l-am trait deja, ma intereseaza mai degraba forma care, de obicei, e la fel de înfioratoare (recunosc, nu tocmai în cazul asta !!!! nietzsche n-am zis asa ceva). Si, în fond, un site de comentarii este un loc unde „orice prost (ca mine) poate sa spuna orice” (Umberto Eco). Fara suparare !

 8. Psd poate fi infrant, dar nu de habar.nistii din usr…

 9. Deja ati castigat lupta, s-au sinucis singuri.

 10. Drum bun sub 5%.