G4Media.ro

Drulă despre candidaturile separate PSD și PNL la Primăria București: Acesta e…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Drulă despre candidaturile separate PSD și PNL la Primăria București: Acesta e Proiectul Iohannis pentru România – dominația nulităților menținute securistic în vârful partidelor

Președintele USR Cătălin Drulă a acuzat marți liderii coaliției PSD-PNL că au blocat guvernul României timp de 16 ore pentru a decide să meargă separat la alegerile pentru Primăria București cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

„Uitați-vă bine la ce se întâmplă în aceste zile în politica românească. Acesta e Proiectul Iohannis pentru România: dominația mediocrității și a nulităților urcate și menținute securistic în vârful partidelor. Guvernul României a absentat de la muncă nemotivat ieri ca să producă după 16 ore marea știre că noii candidați PSD-PNL sunt tot ăia vechi. Economia României gâfâie în timpul ăsta, antreprenorii nu știu cum să mai scoată cămașa cu noile taxe, inflația e cea mai mare din Europa, împrumuturile Ministerului Finanțelor sunt galopante. Corupția e “larg răspândită”, spune raportul Departamentului de Stat al SUA”, a declarat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat.

El a mai spus că Alianța Dreapta Unită reprezintă o alternativă reală la coaliția de șpăgari PSD-PNL.

„Se aude o întrebare din piepturile a milioane de români exasperați: se poate și altfel sau suntem condamnați “cu ăștia”? DA, SE POATE. Da, există și oameni cinstiți și cu coloană vertebrală în politica românească. Cu școală făcută la vremea ei. Cu iubire de țară și preocupare pentru viitorul copiilor noștri. Nu e vreun blestem și nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Soluția este să ne organizăm și să dăm țării un viitor. Această organizare are un nume: Alianța Dreapta Unită. Veniți alături de noi! Speranța pentru o Românie Modernă este aici, acum”, a spus Drulă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. ..dar despre familia Năsui, nimic.. ? Sponsorii USR de peste ocean, Dorel și Simion (cel cu peștele..).. Afacerea Motorola, legăturile cu Secu’, cu „Dunărea” și „Crescent”..
    Țeapa de 6 milioane de dolari, dată MAPN, MAI și SRi.
    Înscăunarea juniorului Claudiu, ca ministru al Economiei..