G4Media.ro

Dragoș Pîslaru: Fiecare dintre noi – că venim de la stânga sau…

Sursa Foto: Dragoș Pîslaru/ Facebook

Dragoș Pîslaru: Fiecare dintre noi – că venim de la stânga sau de la dreapta spectrului politic e irelevant – pentru oameni trebuie să ne luptăm. Pentru români şi pentru România

Propus în Guvernul Cioloș pentru portofoliul de Finanțe, eurodeputatul Dragoș Pîslaru transmite că s-a prezentat în Parlamentul României ca propunere de ministru „în spiritul responsabilităţii publice”. El face apel la parlamentari, „fiecare dintre noi – că venim de la stânga sau de la dreapta spectrului politic e irelevant”, să lupte pentru oameni, pentru români şi pentru România!
„Un minister-ancoră în orice guvernare, MFP este ministerul care trebuie să asigure stabilitatea şi predictibilitatea întregului proces de guvernare, având în vedere bugetul şi prerogativele fiscale de care depinde bunăstarea oamenilor, într-un context cu teme urgente de rezolvat (…) Criza prin care trece România astăzi nu este a unui partid sau a altui partid, este o criză a noastră, a tuturor. Indiferent de ideologia politică sau de ceea ce ne desparte, ceea ce trebuie să ne unească este mandatul, jurământul pe care îl facem noi, aleşii, la preluarea funcţiei.

Este vorba de a putea pune, cu toţii laolaltă, TOATĂ priceperea noastră pentru a putea rezolva problemele ţării. (…) Şi putem cu toţii să fim siguri de un lucru. Oamenii au din ce în ce mai puţină încredere în politică şi oamenii suferă în aceste zile. Şi faţă de aceşti oameni avem obligaţia să colaborăm şi să găsim soluţii.

Întoarcerea mea în ţară acum, pentru această nominalizare, se întâmplă pentru că ORICE putem face pentru a depăşi acest context dificil merită făcut.

Soluţii urgente, responsabile şi transparente, pentru ca lumea să înţeleagă şi să reducem distanţa pe care o avem faţă de cetăţeni. Fiecare dintre noi – că venim de la stânga sau de la dreapta spectrului politic e irelevant – pentru oameni trebuie să ne luptăm. Pentru români şi pentru România!”, a transmis Pîslaru într-un comunicat de presă.

Sursa Foto: Dragoș Pîslaru/ Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. BLA, BLA, BLA, BLA, BLA ! BLA, BLA, BLA, BLA, BLA ! BLA, BLA, BLA, BLA, BLA !

 2. Una dintre cele mai lamentabile prestații într-o prezentare de guvern USR, oricum mega penibil. Pîslaru habar n-are câte agenții sunt în subordinea ministerului pe care vrea să îl salveze. Or fi 3, or fi 4…? Pîslaru dă din colț în colț.
  (Vezi și prestația lui Barna, a ăluia de la apărare, sau a celui de la interne, sau, mai ales, a Epilatoarei naționale. Toate, un deliciu :))

  • Oportunist parvenit, ce a sifonat la greu fonduri EU pe proiecte fără valoare. La asta e bun el.

 3. Sunt convins că voi de la USR luptați pentru România și pentru poporul acesta :))))))))))

 4. Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai uşor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim organizaţia mondială a sănătăţii cu ce facem noi în ţară pe subiectul vaccinare.
  Politica îngroapă România!!!

 5. Nu e hahaleră e un om normal la cap, care înțelege perfect de ce e în Parlament.
  PSD și PNL nu înțeleg de ce sunt în Parlament și asta de 31 de ani.
  De asta, Năstase, Ponta, Dragnea, Crinuț, Câțu, Veorica, Tăriceanu, Ciordache, Cacanicolicea, etc și etc.
  Ei și acum cred ca banii Poporului adică Bugetul de stat e doar pentru ei și interesele lor.