G4Media.ro

Dragnea: Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluției, care au…

Dragnea: Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluției, care au luptat pentru o Românie a Libertății, în care abuzurile nu își au locul/ Dăncilă: Azi gândul meu se îndreaptă spre martirii Revoluției

Ziua de 22 Decembrie „este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate”, afirmă preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci şi am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnităţii şi prosperităţii României”, a adăugat liderul social-democrat.

Și premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de 22 Decembrie.

Premierul a declarat că gândul ei se îndreaptă spre martirii Revoluţiei şi spre familiile acestora, cât şi spre toţi cei care au făcut posibilă schimbarea parcursului României.

„În urmă cu 29 de ani, poporul român a scris una dintre cele mai impresionante pagini de istorie a României secolului XX, prin propria voinţă şi în deplină unitate de ‘cuget şi simţiri’ – Revoluţia din Decembrie 1989. Astăzi, gândul meu se îndreaptă spre martirii Revoluţiei şi spre familiile acestora, cât şi spre toţi cei care au făcut posibilă schimbarea parcursului României. În numele Guvernului, îmi exprim respectul în faţa jertfei şi aprecierea faţă de curajul celor care au înfruntat regimul represiv. Această zi invită la reflecţie atât generaţiile mature, care au fost martore ale Revoluţiei, cât şi pe cele tinere, care n-au prins acele zile şi cărora le doresc să nu aibă niciodată parte de o asemenea experienţă, ci să trăiască în deplină pace”, a precizat Viorica Dăncilă, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Ea a mai arătat că, „maturi şi tineri, avem datoria să apărăm valorile pentru care eroii Revoluţiei au luptat şi să înţelegem că împreună putem să construim un viitor mai bun pentru generaţiile ce vor urma”.

Totodată, premierul a a afirmat că are convingerea că vom şti să fim respectuoşi cu trecutul şi înţelepţi cu prezentul şi cu viitorul, astfel încât România să devină pentru totdeauna „o ţară a binelui, frumosului şi adevărului”.

„Omagiul meu martirilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989!”, a mai spus prim-ministrul, potrivit comunicatului de presă.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. 22,12,2018, După ultimele declaraţii ale Vioricăi Dăncilă privind colaborarea cu Preşedintele Johannis.
  Domnilor ! Este de nivelul evidenţei, că o colaborare presupune reciprocitate ! După aceste declaraţii, eu mă aştept ca Parlamenul European să retragă Preşedenţia Romăniei. Cred că Dragnea urmăreşte chiar acest obiectiv ! Numai din viclenie şi ticăloşie nu o recunoaşte ! Iată oameni buni unde poate duce frica de PUŞCĂRIE ! Sâc ! Sâc !

 2. O fii știind veorica ce i se îndreaptă și spre ce? La dragnea e sigur:se închina la completul de 3!

 3. Nu va e Rușine sa vorbiți de cei care au sperat intr-o Românie fără hoți și politruci profitori? HUOO………………trădători de ne-am și țara. Sa fiți blestemați!

 4. Livache esti un hotz dovedit, infractor condamnat… ce porcarii tot vorbesti tu de abuzuri. Conform OLAF tu si cu TelDrum ati pus-o de un mic grup criminal organizat. Romania a si recinoscut frauda. Mai lasa-ne bai ordinarule cu balariile tale. Hai sictir ca ai distrus tzara asta… tu si PSD-istii tai analfabetzi! Medievalilor! Huuuuou!

 5. SINISTRU. ABSOLUT SINISTRU.
  AU FOST OMORATI IN 89 PENTRU CA HOTII SA FURE FARA DE PEDEAPSA.

 6. Au murit aia ca sa va imbuibati voi. Sa muriti in chinuri, hotilor!

 7. Dragnea si Dancila cred ca tinerii si-au sacrificat viata in ’89 pentru libertatea de a talharii si jefui populatia !

 8. Cât cinism pe inșii ăștia! Fiul de milițian și analfabeta tencuită! Ce valori au ei?! Ce respect?! Nimic! Alde nimenea oamenilor, ăștia sunt

 9. ceva i.a omorat nu imi este clar ce. sigur ceva despre iohannis

 10. Marș din fața noastră, IMPOSTORULE !

 11. Și gândurile noastre se îndreaptă către tine, aia mica, Irinuca, familia ta, etc. Îți dorim multa m.ie și cu executare. Infractor nenorocit. Muie PSD.

 12. Află, belinache, că şi gândurile românilor se îndreaptă spre tine; te vor vârât la mititica cât mai curând, să ştii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.