G4Media.ro

Dragnea a anunțat că PSD merge la consultările de la Cotroceni cu…

Dragnea a anunțat că PSD merge la consultările de la Cotroceni cu Nicolicea, Iordache, Cazanciuc și Nicolae, dar a evitat să spună dacă va semna un pact pe justiție

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD va merge la consultările de la Cotroceni, dar nu a dorit să detalieze. Întrebat dacă va fi de acord să semneze un pact pe justiție, Dragnea a spus ”mă abțin, aș vrea să discutăm după ieșirea de la Cotroceni”. Liviu Dragnea va merge la consultări împreună cu o echipă de juriști a partidului. Din delegaţia PSD vor face parte parlamentarii Robert Cazanciuc, Florin Iordache, Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea.

De ce nu mergeți împreună cu cei de la ALDE? Pentru a avea mai mult timp la dispoziție fiecare dintre noi pentru a discuta cu președintele României.

Despre directiva privind spălarea banilor. Este o directivă europeană, care este transpusă în legislația românească și care a generat multe dezbateri. Este o directivă pe care trebuie să o respectăm, și prevederea referitoarea la transparența finanțării și cheltuirii banilor de către ONG-uri este parte din acea directivă

Context. Luni, preşedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, consultările vor avea loc miercuri. De la ora 15,00 este aşteptată delegaţia Partidului Social Democrat, de la ora 15,30 – Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, de la ora 16,00 – delegaţia Partidului Naţional Liberal, de la 16,30 – Uniunea Salvaţi România, de la ora 17,00 – Uniunea Democrată Maghiară din România, de la ora 17,30 – Partidul Mişcarea Populară, iar de la ora 18,00 – reprezentanţii Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate! PZD ar avea inca majoritate dar ne-am scapa de cancerul asta de guvern si nenorocitii de dragnea, nicolicea… stiti voi

 2. Președinția României
  PACTUL PE JUSTIȚIE

  Articol unic – Dl Dragnea Nicolae-Liviu își dă demisia din funcțiile de președinte al Camerei Deputaților și președinte al Partidului Social Democrat, își depune mandatul de deputat și renunță pentru o perioadă de cinci ani la calitatea de persoană publică.

 3. Te-ai aranjat, Klause ! Ti-a dat nota de trecere d-na Veorica pt „prestatia” de la Strasbourg ! :))

  PS. E-adevarat, cica mai trebuie sa repari, pe ici, pe colo, dar in linii mari, merge ! 😉

 4. CAZANCIUC CE CAUTA ACOLO ? SA FIE PATRU ?

 5. La o întâlnire cu Nicolicea, Nicolae și Iordache, eu as trimite oamenii care fac curat prin curte, pe la Cotroceni!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.