G4Media.ro

ERATĂ Informația potrivit căreia fiul lui Liviu Dragnea a fost citat ca…

ERATĂ Informația potrivit căreia fiul lui Liviu Dragnea a fost citat ca martor în dosarul Tel Drum 1 a fost eronată

ACTUALIZARE ora 19:05 Informația publicată inițial potrivit căreia Valentin Dragnea – fiul fostului lider PSD, a fost citat ca martor în procesul Tel Drum 1 de la Tribunalul București pentru a fi audiat la termenul din 9 septembrie 2020 – este eronată. Facem rectificarea de rigoare. Valentin Dragnea, citat ca martor, este un angajat al unei companii implicate în dosar, fiind doar o coincidență de nume cu Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD.

În procesul Tel Drum 1, compania de construcții din Teleorman și trei dintre directorii ei – Petre Pitiș, Mircea Vișan și Florea Neda – au fost trimiși în judecată de DNA pentru fraudă cu fonduri europene. Prejudiciul se ridică la un milion de euro.

În celalalt dosar Tel Drum, aflat încă în anchetă la DNA, fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost inculpat săptămâna trecută pentru abuz în serviciu şi fraudă cu fonduri europene de peste 27 de milioane de euro. Ancheta a început în noiembrie 2017 şi este aproape finalizată.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. ”Declaratie,
  Suptsemnatu dragnia valentin, casatorit cu fica de popa, porcar de meserie, declar urmatoare:
  tata meu, dragnia liviu nicolae nu a furat in viata lui nimica, nici macar de la copi orfani din alexandria. hoata e nenorocita aia de irinuca tanase, care a facuto pe mama mea bombonica sa planga in multe situatii…
  Asta e declaratia mea, care o sustin si o semnez”

 2. Citatia intotdeauna se face ca martor, ca sa vina la audieri. Dupa care se schimba incadrarea in suspect sau inculpat, toarna daca are cap, dupa care merge cu duba la mandat.
  Curaj domnilor ca poporul vă sustine!

 3. trebuie sa incepi de mic.. asa ajungi barosan ca taticu

 4. „-…jur sa….,jur sa nu ascund nimic din ceea ce stiu.”Acu-i acu’ !