G4Media.ro

Dragnea despre plângerea penală împotriva premierului Dăncilă: Se poate vorbi aici despre…

Dragnea despre plângerea penală împotriva premierului Dăncilă: Se poate vorbi aici despre antisemitism instituțional

Președintele PSD, Liviu Dragea, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că în cazul plângerii penale formulate de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă că ”se poate contura ideea că aici vorbim pe lângă alte prostii de antisemitism instituțional”.

Cele mai importante declarații făcute de liderul PSD

 • Am discutat și despre subiectul zilei, plângerea penală asumată de către Ludovic Orban, se poate contura ideea că aici vorbim pe lângă alte prostii de antisemitism instituțional. Se vorbește de acuzații de înaltă trădare a unui oficial care a avut întâlniri oficiale cu șefi de stat și de guvern din altă țară, dincolo de faptul că este o abordare ceaușistă, securistă, care duce cu gândul la agenturili străine, este tratat statul Israel ca un stat cu care noi suntem în conflict.
 • Aduce deservicii majore României, dau dovadă de o mare iresponsabilitate. Sunt acuzați cetățeni israelieni că sunt agenți de influență, fără niciun fel de responsabilitate, fără niciun fel de dovadă sau probă, înseamnă că pe acest precedent toți consultanții străini sunt agenți de influență și cei care au lucrat cu ei pot fi acuzați de înaltă trădare
 • Asistăm a nu știu câta oară la o încercare de a da jos un Guvern și de prelua într-un mod nelegitim puterea din România încercând să-i folosească pe unii procurori. Nu putem fi de acord ca un guvern să fie dat jos cu ajutorul procurorilor

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

 1. Nu ma mai surprinde nimic la acest… personaj. Dar de fiecare data cand vine cu ceva nou, raman pe ganduri: cate prostii mai poate sa scoata in spatiul public? Ce alte imbecilitati mai are pregatite?

  Si intrebarile mele merg si mai departe: cum se priveste in oglinda? E multumit cu ceea ce face? Crede sincer ca e pe drumul cel bun si totul e in interesul Romaniei? Cand si cum a reusit sa-si anihileze frica de penibil? Ce limite are ignoranta in care se scalda? Cand are momente de reflectie, ii vin sentimente de vinovatie (chiar si cele mai mici si neinsemnate)?

 2. Hai sa fim seriosi! „Se poate vorbi aici”de consultanta israeliană la greu, mai degraba decat de „antisemitism institutional”. E prea subtila ideea ca sa ne aparțină, dar e grava si cel ce o emite nu stie ce spune, săracul.

 3. Pe Dragnea îl va pierde ideea lui fixă că toți românii sunt asemeni lui.

 4. Acest cretin a carui „institutionalizare” la Jilava se impune de urgenta, vorbind de „antisemitismul institutional” (evident ca expresia nu este a lui, posibil sa fie a consilierilor sai israelieni dar folosind-o el i-a stabilit paternitatea), ne spune cu alte cuvinte ca de-a lungul timpului Consiliul de Securitate in cateva randuri a fost anti semit, ca ONU, condamnand in cateva rezolutii statul Israel pt actiunile sale impotriva palestinienilor si a altor state arabe a fost antisemit, ca NATO si UE au fost si ele antisemite !

  Cu alte cuvinte, toate aceste institutii internationale au practicat un dezgustator antisemitism institutional !

  PS. Ei, pai in cazul asta, daca s-a intamplat la case mai mari si nu s-a oprit pamantul din rotatie,
  de ce n-ar merge si la Ludo Mandolinistul, cu atat mai mult cu cat s-a intalnit cu Angela, mama Uniunii !

  PPS. Merkel … Germania… nemti… evrei ! Aolio, e pierdut Orban ! 🙂

 5. crima impotriva poporului roman. cind cineva pune interesele altei tari pe primul loc, incalcind constitutia se cheama inalta tradare.