G4Media.ro

Două microbuze și un autoturism, implicate într-un accident pe DN6 / 10…

SMURD

Două microbuze și un autoturism, implicate într-un accident pe DN6 / 10 răniți, un minor în stop cardio-respirator a fost salvat

Zece persoane, dintre care 5 sunt minori, au fost rănite vineri în urma unui accident în care au fost implicate două microbuze și un autoturism pe DN6, în zona localității Teregova.

6 dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicești din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Echipele de salvatori au reușit să salveze un minor care se afla in stop cardio-respirator. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD si va fi transportat la UPU Reșița.

Sursa foto: ISU București-Ilfov

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

 1. DN6. Acolo unde nu vrea Grindeanu sa faca autostrada.

 2. „Autostrada A6″… din nou accident, autoritatile fac orice numai sa nu faca drumuri decente pentru traficul existent!!! Aloooo? domnul Grindeanu?
  Era vorba ca se va construi Autostrada sudului…. care a devenit dupa aceea drum expres…..s-a anulat licitatia si pentru acesta si in concluzie circulam in continuare pe un drum la nivel de ev mediu!!!!!
  Pacat ca in acest accident au fost implicati si copii care nu au absolut nici o vina!!!
  Pentru cei care nu stiu, viteza medie de deplasare pe DN 6 este undeva sub 50 km/h, coloane de masini si de autocamioane pa ambele sensuri de mers, mare majoritate in tranzit catre si dinspre Bulgaria.
  PS: In 30.11.2021 la o zi dupa o alta tragedie, soldata cu morti era cat pe ce sa fiu spulberat de un autotren scapat de sub control dupa o tamponare cu un alt autotren pe acelasi DN 6 tot in zona Teregova, la cativa km de accidentul de astazi. Si astazi am fost in trafic, insa la vreo 2 km de locul unde a avut loc accidentul, coloanele de masini formate au avut cam 16-17 km/ sensul de deplasare.
  CONCLUZIE: BANATUL VREA AUTOSTRAZI!!!!!