G4Media.ro

Două magazine Kaufland şi Lidl, închise temporar de inspectorii OPC, în Brașov…

Sursa foto: Pixabay

Două magazine Kaufland şi Lidl, închise temporar de inspectorii OPC, în Brașov / Au fost depistate diferențe de prețuri și probleme la gramaj de la raft la casierie, vitrine frigorifice sparte, diferenţe de gramaj / Kaufland a fost redeschis după câteva ore

Update: Kaufland anunță că magazinul a fost redeschis rapid, după câteva ore:

”Accesul clientilor in magazin a fost restrictionat pentru o scurta perioada de timp, in vederea efectuarii controlului din partea autoritatilor. Magazinul a fost redeschis in aceeasi zi, imediat dupa finalizarea controlului”.

Articol inițial: Magazinele Kaufland și Lidl de pe strada Avram Iancu din Brașov au fost închise temporar de inspectorii OPC, în urma unor controale efectuate în cursul zilei de luni, relatează Biz Brașov.

Comisarii OPC spun că au descoperit numeroase nereguli, printre care diferențe de prețuri de la raft la casierie, capace ale vitrinelor frigorifice sparte, diferențe de gramaj la fructe.

Inspectorii OPC au anunțat că vor continua controaleleși în alte magazine din municipiu, printre care și Metro.

Acesta a fost primul control în Brașov în care comisarii pentru protecţia consumatorilor și-au lăsat la birou telefoanele mobile pe toată durata acţiunilor. Comunicarea pe teren, în interiorul grupului de control, a fost asigurată cu ajutorul celor 20 de staţii de emisie-recepţie performante, achiziţionate special pentru aceste operaţiuni

Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. E haos in BV de cand cu primarul ala

  • Asta îți ordonă partidul să minți, ești fundamental rău, abia aștepți să-ți verși răutatea pe cineva.

  • Doare prostia?

  • @Vaxx , mare atenție dacă cumva vă veți permite să îi criticați pe minunații salvatori ai coloniei Românica , veți fi apostrofat de adepții NOILOR ASASINI ECONOMICI .

  • Ce treaba are primarul cu ANPC?
   Organizatia in cauza e în subordinea guvernului.

 2. @g4media OPC nu mai exista din 2001.
  Poza de coperta e înșelătoare; unitatea s-a închis conform procedurii, nu fiindca s-au găsit deficiente ce necesita închiderea.

 3. Inspectorii au avut pasa pusa dinainte sau actionat la instructiunile cuiva. Ambele magazine din acelasi grup, pe aceeasi strada.
  Aceste magazine au printre cele mai inalte standarde de calitate din Brasov.

 4. Actiune pompieristica tipica spagarilor de la ANPC. Se intervine in forta si se inchide magazinul. Cine pierde ? Statul si cetatenii lui……. Nu se poate rezolva doar cu amenzi extrem de usturatoare, fara sa inchizi magazinul ? In loc sa inchizi ditamai magazinul poti sa-i dai niste amenzi de 10 ori mai mari decat cele din prezent si cu siguranta in viitor nu se vor ma repeta neregulile !

 5. În timpul pandemiei magazinele au tinut economia în viatã.

 6. În timpul pandemiei magazinele au tinut economia în viatã!

 7. Eu cumpăr de la ambele magazine, și n-au fost închise niciodată.