G4Media.ro

Două loturi de chipsuri de legume eco au fost retrase de la…

sursa foto: Pixabay.com

Două loturi de chipsuri de legume eco au fost retrase de la vânzare/ Oamenii sunt sfătuiți să nu le consume, din cauza valorilor prea mari de acrilamidă, dăunătoare pentru om

Două loturi de chipsuri de legume eco au fost retrase de la vânzare, iar clienţii care au cumpărat aceste produse sunt sfătuite să nu le consume, din cauza depăşirii valorii admise pentru acrilamidă, o substanţă dăunătoare pentru om, anunţă Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit ANSVSA, furnizorul Dennrre a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a două loturi de chipsuri de legume eco (producător Go Pure), cu data de expirare 15 aprilie şi 22 aprilie. Iniţiativa este determinată de depăşirea valorilor admise ale acrilamidei.

Persoanele care au cumpărat aceste produse sunt sfătuite să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazine, în perioada 2-23 martie, urmând a primi contravaloarea lor.

Acrilamida este o substanţă care poate să apară în unele alimente atunci când sunt prăjite sau tratate la temperaturi înalte, fiind dăunătoare pentru om.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Acesta este un comentariu corect