G4Media.ro

Două amenzi de câte zece mii de lei în cazul unei săli…

Două amenzi de câte zece mii de lei în cazul unei săli de jocuri de noroc din Caracal, care a rămas deschisă în ciuda restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei

O societate de jocuri de noroc din Caracal a fost amendată de două ori în două zile pentru nerespectarea măsurii de suspendare a activităţii cu publicul, în condiţiile în care în localitate sunt instituite restricţii ca urmare a pandemiei de coronavirus, au informat sâmbătă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, transmite Agerpres.

Societatea a fost amendată cu câte 10.000 de lei la fiecare din dintre cele două controale.

„La data de 12 noiembrie a.c., o societate comercială din municipiul Caracal, cu specific de jocuri de noroc, a fost identificată de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, că nu respectă măsura de suspendare temporară a activităţii. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei. La data de 13 noiembrie a.c., aceeaşi societate comercială din municipiul Caracal, a fost identificată că nu respectă măsura de suspendare temporară a activităţii. Societatea a mai fost sancţionată contravenţional cu încă o amendă în valoare de 10.000 de lei”, precizează sursa citată.

Tot pentru nerespectarea interdicţiilor instituite în contextul pandemiei au fost amendate şi nouă persoane care au participat la o petrecere organizată în comuna Deveselu, valoarea totală a amenzilor aplicate participanţilor la evenimentul respectiv fiind de 14.000 de lei.

„La data de 13 noiembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Deveselu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în seara zilei de 12 noiembrie, la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost organizată o petrecere privată. În urma cercetărilor efectuate au fost identificate 9 persoane, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 14.000 de lei”, au spus reprezentanţii IPJ Olt.

În ultimele două zile, poliţiştii, jandarmii, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei de Sănătate Publică şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuat acţiuni de verificare respectării măsurilor de protecţie şi a interdicţiilor instituite în timpul pandemiei la 100 de societăţi comerciale şi 100 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 526 de persoane.

În urma verificărilor au aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 57.250 de lei, dintre care 76 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, două sancţiuni au fost aplicate societăţii de jocuri de noroc care nu a suspendat activitatea cu publicul, nouă au fost aplicate participanţilor la o petrecere de la Deveselu şi trei au fost aplicate unor persoane care nu respectat interdicţiile privind deplasarea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. caracal , mon amour !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.