G4Media.ro

Dosarul medicului de familie din Dolj, acuzat de peste 900 de fapte…

sursa foto: Unsplash

Dosarul medicului de familie din Dolj, acuzat de peste 900 de fapte de luare de mită: Doi intermediari și-au recunoscut faptele pentru 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare / Medicul ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare Covid

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au admis acordurile de recunoaştere a vinovăţiei încheiate de procurorii DNA cu doi bărbaţi acuzaţi că au intermediat şpăgile primite de un medic de familie pentru a elibera adeverinţe false de vaccinare împotriva COVID-19, anunță Gazeta de Sud.

Cei doi au fost de acord să primescă câte 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru faptele comise. În cazul altor doi intermediari, instanţa a respins acordurile de recunoaştere a vinovăţiei. În hotărârile instanţei se precizează că, în numai câteva luni, medicul de familie care elibera adeverinţele false a primit mită de peste 900 de ori.

De regulă, suma cerută pentru documentul fals era de 400 de lei. Din acestă sumă, medicul oprea 200 de lei, iar restul rămânea la intermediar.

Pe 17 ianuarie, oamenii legii au făcut şase percheziții domiciliare și au fost ridicate sume considerabile de bani în lei și valută.

În plus, au fost ridicate bonuri de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă şi adeverințe de vaccinare.

Ulterior, procurorii au cerut şi obţinut arestarea preventivă a trei inculpaţi, printre care se număra şi medicul de familie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Trebuie să fii șoșoc la cap ca să dai șpagă pentru ceva ce este gratis.