G4Media.ro

Dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere…

sursa foto: Info Sud-Est

Dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă, în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia

Procurorii constănţeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă, în urma incendiului de vineri, de la Rafinăria Petromidia, în urma căruia un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.

Procurorul Viorel Teliceanu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a declarat sâmbătă, că cercetările în acest dosar ar putea dura o perioadă până se vor lămuri lucrurile.

„Nu pot să vă spun decât faptul că se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă şi urmează pe parcurs să se lămurească situaţia de fapt. Situaţia e mai complicată. E nevoie şi de cunoştinţe tehnice pentru lămurirea cauzelor. Cercetările acolo vor dura ceva mai mult timp până se vor lămuri lucrurile pe deplin”, a afirmat Viorel Teliceanu.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri, în jurul prânzului, la Rafinăria Petromidia, iar în urma evenimentului un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi, iar dintre aceştia patru au fost spitalizaţi.

sursa: News.ro, sursa foto: Info Sud-Est

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ar fi interesant sa aflam cum s-au făcut verificările obligatorii ale instalațiilor în cauza. S-ar putea sa aflam lucruri interesante despre rapoartele de inspecție, DACA inspecțiile au fost efectuate în realitate. Procurorii sa verifice!

  2. Justitia da spectacol precum la Colectiv…

  3. Prefectul de carton e degeaba in acest spectacol!

  4. Ce scarbos. Ce limbaj de lemn, cat conventionalism gaunos si putred.
    Cata dizgratie la aceste institutii, incredidibil de conservatoare. Ai zice ca nu mai pot de grija fata de popor, ca sentimentul puternic al datoriei implinite nu le da pace, ca petrec zile si nopti ravasiti de eforturi supraomenesti sa afle adevarul.

    Cand colo, ei nu stiu cum sa se distreze mai dihai, cum sa toace miile de euro reprezentand salarii de protectie atribuite de sistem ca taxa de protectie.
    Nu e niciun dubiu ca nu-i intereseaza cauza, exclus sa o gaseasca ei, in orice caz, iar daca le-ar fi prezentata de cineva, oricum n-ar intelege-o. Vor veni cu un cliseu si cu un acar Paun, cel mult, dar cel mai probabil ca vor lasa problema in coada de peste. „Ce domne, e rafinarie, a explodat, asta este, asa e la rafinarie”