G4Media.ro

Dosar penal în Vaslui, după ce un consilier judeţean PSD și-a reclamat…

Sursa foto: STS

Dosar penal în Vaslui, după ce un consilier judeţean PSD și-a reclamat un coleg de partid / A anunțat că este agresat, iar apoi a spus că nu a fost decât o discuție ”încinsă” / ”Am sunat la 112, efectiv i-am spus că dacă nu se linişteşte, sun la 112”

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au deschis un dosar penal după ce consilierul judeţean PSD Bogdan Popa, manager al Spitalului municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi, a reclamat la numărul de urgenţă 112 faptul că ar fi fost agresat de un coleg de partid, consilierul local Claudiu Romila, regizor la Teatrul Nottara din Bucureşti, informează Agerpres.

Incidentul s-a petrecut într-un bar din municipiul Huşi, unde cei doi social-democraţi, împreună cu alţi colegi de partid, au mers după ce au participat împreună la manifestările dedicate zilei de 24 Ianuarie.

„Pe 24 ianuarie, ora 14.41, Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din municipiul Huşi, ar fi fost agresat, fiind indicat şi un prezumtiv autor. Totodată, persoana vătămată a sesizat şi faptul că, ar fi fost deposedată de un telefon mobil, de către acelaşi prezumtiv autor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate şi dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

După ce în spaţiul public a fost relatat incidentul, managerul Spitalului municipal Huşi a declarat că sunat la 112 pentru a-l linişti pe colegul său, cu care a avut de fapt doar o dispută verbală.

„Am fost şocat când am văzut în presă ce amploare s-a dat unei discuţii între doi prieteni. De la o discuţie pe un ton mai înflăcărat până la scaune în cap şi pumni în gură, e distanţă foarte mare. E furtună într-un pahar cu apă. Am sunat la 112, efectiv i-am spus că dacă nu se linişteşte, sun la 112 şi asta am făcut. Era o dispută verbală, sub nicio formă alte chestiuni. (…) Eram doar noi doi într-o dispută prietenească de-a dreptul, o dispută verbală. Că te mai gratulezi cu anumite amabilităţi, asta e o altă poveste, dar de aici până la ce amploare s-a dat, nu ştiu de unde atâta improvizaţie”, a declarat, pentru Agerpres, Bogdan Popa.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. „Răzbunarea” va fi pe masura.
    In psd sunt acceptati decît docilii