G4Media.ro

Donald Trump observă că are în comun cu Viktor Orban opoziţia faţă…

Sursa foto: X / Orban Viktor

Donald Trump observă că are în comun cu Viktor Orban opoziţia faţă de război

Fostul preşedinte american Donald Trump, care candidează din nou la funcţia supremă din SUA, a remarcat că „are ceva în comun” cu premierul Ungariei, Viktor Orban. Într-un interviu publicat marţi Trump a sublinat că Orban ca și el susțin constant: „nu vrem să vedem războaie”, relatează Agerpres.

Interviul a apărut pe pagina de Facebook a lui Miklos Szantho, şeful Centrului pentru Drepturile Fundamentale din Budapesta, informează MTI.

Politicianul american republican a arătat că SUA nu au participat la războaie, cu excepţia celui împotriva organizaţiei teroriste Statul Islamic, pe care „noi l-am încheiat 100%”.

„Nu vreau războaie. Cred că este atât de oribil, atât de inutil şi atât de costisitor în vieţi şi bani – în această ordine – şi distruge aceste ţări”, a spus Trump. El a susţinut că dacă ar fi fost preşedinte nu ar fi avut loc nici războiul din Ucraina, nici atacul din 7 octombrie anul trecut al organizaţiei islamiste palestiniene Hamas împotriva Israelului.

Trump l-a apreciat pe Orban drept „un tip foarte puternic” şi a citat afirmaţia acestuia conform căreia „problema cu lumea de azi este că Donald Trump nu mai e preşedinte”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Doi idioți inutili pentru democrație.

  2. Mai au ceva in comun, prostia.
    Ei nu vor sa vada razboaie, vor sa vada cuceriri si cotropiri pe muteste, vor sa vada gropi comune si animale cu 2 picioare care tortureaza si violeaza femei si copii…
    Orban este puternic pentru ca a reusit sa puna economia Ungariei pe butuci, iar Trump este puternic pentru ca, inca, isi permite sa sfideze legea si pe reprezentantii ei.