G4Media.ro

Donald Trump face apel la fani să-i susţină aplicaţia de social media…

Photo by Michael M. Santiago / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Donald Trump face apel la fani să-i susţină aplicaţia de social media Truth Social, după ce acțiunile companiei-mamă au început să scadă

Donald Trump şi-a îndemnat vineri adepţii să-i susţină aplicaţia de social media Truth Social, deoarece acţiunile companiei-mamă au continuat să scadă, coborând sub 30 de dolari pe unitate, relatează CNBC, transmite News.ro.

Într-o postare făcută pe acea aplicaţie, Trump a spus că crede că Truth Social întruchipează ”mişcarea” politică din spatele sloganului său de campanie prezidenţială ”Make America Great Again”, adăugând că ”arată spiritul şi dragostea ţării noastre”.

”Dacă oamenii cred în a pune America pe primul loc şi vor să facă America din nou mare, atunci să susţină Truth Social. Vom fi vocea voastră ca niciodată înainte, iar ţara noastră are nevoie de o voce reală, pentru că suntem în declin şi trebuie să aducem America la măreţie”, a scris Trump.

Nu este clar dacă Trump îşi îndeamnă susţinătorii să folosească aplicaţia sau să cumpere acţiuni la Trump Media & Technology Group , ale cărei acţiuni au debutat la bursa Nasdaq luna trecută.

Acţiunile companiei care deţine aplicaţia de socializare, care se tranzacţionează sub simbolul DJT, au crescut cu peste 50% la debutul lor din 26 martie, dar au scăzut ulterior.

Preţul acţiunilor Trump Media a scăzut vineri sub 30 de dolari pe unitate, un declin de peste 40 de dolari de la debutul lor extraordinar.

Acţiunile Trump Media au scăzut cu peste 4% vineri, începând cu ora 11:30 ET, după scăderi şi mai mari de joi şi miercuri. Acţiunile au coborât cu 50% în aprilie.

Cu toate acestea, Trump este gata să realizeze un câştig financiar de la companie. În ciuda scăderii preţului acţiunilor şi a lipsei de venituri a companiei, Trump Media încă se laudă cu o capitalizare de piaţă de peste 4,2 miliarde de dolari.

Trump deţine mai mult de 57% din acţiunile companiei, deşi i se interzice să-şi vândă pachetul până la expirarea unei perioade de blocare de şase luni.

CEO-ul Trump Media, fostul reprezentant republican Devin Nunes, s-a lăudat că compania ”este bine poziţionată”, deoarece nu are datorii şi dispune de 200 de milioane de dolari în numerar la îndemână.

Nunes, într-un interviu de luni Fox News, a sugerat că Trump Media ia în considerare adăugarea de capabilităţi de streaming video la Truth Social şi să facă din acesta un centru pentru canale şi documentare ”anulate”.

Trump, viitorul candidat republican la preşedinţie, a apărat Truth Social de criticii săi la începutul lunii aprilie. Nici postările lui Trump, nici afirmaţiile lui Nunes nu au oprit încă declinul acţiunilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nu era Trump ăla care-i îndemna pe americani să bea dezinfectant ca să scape de covid? Atâta minte are el cat au și susținătorii lui.Cine se aseamănă se adună.

    • Mie mi se pare foarte isteata ideea cu Trump Social Media. Desi nu faci niciun ban, cresti actiunile artificial si vinzi tot ce ai inainte ca fraierii sa se prinda ca nu produce niciun ban.