G4Media.ro

Dominic Fritz, în izolare după ce s-a întâlnit cu o persoană pozitivă…

Dominic Fritz, în izolare după ce s-a întâlnit cu o persoană pozitivă la coronavirus. Noul primar al Timișoarei a fost testat negativ la COVID-19

UPDATE: Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, a anunțat că testul COVID-19 pe care l-a făcut este negativ, dar că va rămâne în izolare până la finalul săptămânii, când va repeta testul.

Postarea lui Dominic Fritz:

„Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii.

Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost ”contact direct”. Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli.”

Știrea inițială: Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei, a anunțat miercuri pe Facebook că se află în izolare după ce s-a întâlnit cu o persoană pozitivă la coronavirus. Noul primar al Timișoarei spune că a purtat mască și că a păstrat distanța, dar că a intrat în izolare și a efectuat un test COVID-19 pentru a elimina orice risc.

Postarea integrală de pe Facebook:

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. G4, voi în fiecare zi dați o știre cu frizz ăsta de la TM. Nu-i pasă nimănui de el, așa că nu ni-l mai băgați pe gât.

  • Asta e și ideea, sa il scoata vedeta înainte sa fi facut ceva. Perceptiile sunt cele care conteaza, nu realitatea. Poate în realitate chiar merita, nu stiu. Deja sunt studii si artolicole, intrebari cu el presedinte, crezi ca sunt venite de la oameni?… Se pregateste terenul, se creează o imagine de mare salvator, orice realizare in Timisoara va fi augmentata in presa de casa si ulterior, ghici ce?… Perceptia colectiva e formata, samburele deja a fost semanat, încolțește, iar votantul se duce la vot la prezidentiale cu aceasta convingere, ca el a ales!

  • Cu Firea e ok sa dea stire in fiecare zi? Defapt cu ea da 10 stiri pe zi, deci e ok. Si din moment ce ai intrat pe articol si ai scris comentariu iti pasa de el :)) Daca nu o sa intre nimeni pe articolele cu Fritz, o sa dea stiri cu el din ce in ce mai rar.

  • Timisoreanule esti foarte obiectiv :). Stai linistit nu am nimic cu primarul tău. Doar explicam cum e manipulat mentalul colectiv. Da si cu Firea stiri, dar invers, o critica constant. De la poza articolului iti dai seama care e abordarea redactiei, cei susținuți au poze reprezentative/photoshopate, invers sunt schimonositi, surprinsi in diverse ipostaze nefavorabile.

  • Dacă nu vă pasă si nu vă interesează dați „skip” si mergeți mai departe.
   Mai sus e un articol cu unu Benea care o vrea pă firea pe liste la parlamentare.
   Savurați-l….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.