G4Media.ro

Domeniul schiabil al staţiunii Sinaia este închis, vineri / Telecabina şi telegondola…

sursa foto: Facebook/ Andrei Brebuleț

Domeniul schiabil al staţiunii Sinaia este închis, vineri / Telecabina şi telegondola care urcă la Cota 2000 în Bucegi nu funcţionează din cauza condiţiilor meteo

Administratorii domeniului schiabil al staţiunii Sinaia anunţă, pe reţelele sociale, că vineri pârtiile din staţiune sunt închise, iar din cauza condiţiilor meteo, telecabina şi telegondola care urcă de la Cota 1400 către Cota 2000 din Masivul Bucegi nu au fost pornite din cauza vremii, anunță News.ro.

„Telecabina tronson 2 (Cota 1400 – Cota 2000), Gondola Carp (Cota 1400 – Cota 2000), Telescaunul Soarelui, Telescaunul Dorului, Teleschi Valea Soarelui şi Teleschi Călugărul nu funcţionează din cauza condiţiilor meteo. Domeniul schiabil este închis”, au anunţat, vineri dimineaţă, administratorii domeniului schiabil din Sinaia.

Telecabina care circulă tronsonul unu, până la Cota 1400, a început programul cu publicuş la 08:30 şi funcţionează până la 17:00.

De asemenea, gondola Sinaia  care urcă pe tronsonul Cota 1000 – Cota 1400, a început programul cu publicul la 08:00 şi funcţionează până la ora 17:00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Băieții au închis comentariile pe pagina de Facebook.. este incredibil cum o firma a statului cenzurează niște comentarii

  • Asa e, e ireal…..ok, nu-ti mai dau voie sa scrii, pt ca i-ai criticat(n-ai voie ), dar sa-ti blocheze complet accesul la pagina!!

 2. Iarna nu-i ca vara, asa ca schiati vara.

 3. Instalațiile de la Sinaia se opresc aproape în fiecare săptămână.
  Am schiat de multe ori în Alpi în condiții de vreme proastă și n-am mai văzut așa ceva.
  Bănuiala mea e că au cumpărat modele mai ieftine neadaptate la condițiile de vânt puternic care sunt în zonă. De exemplu pentru al doilea tronson al telegondolei ar fi putut lua o gondolă pe două fire, pentru că acestea sunt mai puțin afectate de vânt.
  Păcat de domeniul schiabil care ar un potențial foarte bun, fiind cel mai înalt domeniu schiabil din România.

  • Sunt mai multe motive, printre care si cel mentionat de tine, cu gondola neadecavata. Principalul lotiv insa e faptul ca instalatiile de la Sinaia sunt administrate de o companie de stat….