G4Media.ro

Doliu printre antivacciniști. A murit bolnav de Covid-19, Mihai Făgădaru, unul dintre…

sursa: Facebook/ Ioana Picos

Doliu printre antivacciniști. A murit bolnav de Covid-19, Mihai Făgădaru, unul dintre aprigii protestatari și susținători ai Dianei Șoșoacă / Starea lui Făgădaru s-a agravat în numai o săptămână, spune fosta soție, actrița Ioana Picoș

Părintele Visarion Alexa scrie în această dimineață că s-a stins din viață Mihai Făgădaru – un om apropiat de Biserică, după cum reiese și din profilul de pe rețelele de socializare: „S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte…”

În toată această perioadă de pandemie, Făgădaru s-a numărat printre promotorii mesajului antivaccin, luând parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție. Ultima sa postare pe contul de facebook este din 30 octombrie, de la un protest din Piața Universității din București, pe tema impunerii certificatului verde. În acest video, senatoarea Diana Șoșoacă îl întreabă pe Făgădaru despre părerea sa privind legea care vizează impunerea certificatului verde.  Contul lui Făgădaru e plin de filmulețe și mesaje antivaccin/anti măsuri de protecție.

Ironia sorții, cu câteva zile în urmă Făgădaru s-a îmbolnăvit de Covid-19, fiind internat în stare gravă la spital. Fosta lui soție, actrița Ioana Picoș a postat joi seara un mesaj, în care arăta că Făgădaru se afla în stare foarte gravă.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de facebook.

În explicațiile adresate celor îngrijorați de soarta lui Făgădaru, aceasta confirmă că Făgădaru era bolnav de Covid-19 și că starea lui se agravase foarte repede.

Potrivit informațiilor G4Media, Făgdaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.

Reamintim că Mihai Făgădaru a fost subiectul presei de scandal, anul trecut, după ce a divorțat de actrița Ioana Picoș, cu care avea doi copii, gemeni, și pe care o acuza de adulter. La rândul ei, Ioana Picoș a spus că nu mai trăia cu Făgădaru din 2018, pentru că era violent. Ioana Picoș este cuoscută din serialele difuzate de ProTv: „La Bloc”, „Iubire şi onoare”, „Narcisa: Iubiri nelegiuite”.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

234 comentarii

  • Nu-i nimic nasol. Scapam si de scroafa daca nu se vaccina.

  • Da, nasol. IQ-ul pe cap de lucuitor a mai crescut putin in Romanica.

  • Cio, rămân numai deștepții abonați la vaccinuri experimentale până la urmă.

  • Johnule, Johnule tare implicat mai ești tu p-aici să dai restul la toată lumea. Dar uiți un lucru. Voi ziceți așa : nu mă vaccinez că mor ca prostu’. Păi dacă proștii se vaccinează și mor înseamnă că rămân ăia deștepții nevaccinați așa ca tine nu? Și ca nenea ăsta bine-nțeles. 💉💉💉

  • @ John

   „Răman DOAR desteptii….”, cap pătrat🤣.

  • Cio, m-ai spart cu cunoștințele tale gramaticale!

  • Pai de ce nu e corect „raman numai”?

  • @John, daca tot esti tu asa de „destept” si nu ai incredere in vaccinuri, fa un experiment pentru noi toti: mergi intr-un spital Covid si stai acolo cateva ore cu pieptul gol, asa ca dacii liberi. Ia si parintii tai cu tine sa stim una buna, nu cumva sa mai faca un plod ca tine, Doamne fereste, unul e destul! Apoi dupa cateva zile scrie-ne aici, noua restul(astia „pro stii” care ne-am vaccinat) cum a fost, ma rog, asta in cazul in care nu crapi intre timp. Inainte de asta mergi pe la Sosoaca, Simion&CO si cere binecuvantarea dandu-le niste lim bi in dos!!!

  • Bine ca substanțele din mâncărurile procesate nu sunt tot experimentale. Ai șanse mult mai mari de a face cancer de la ele decât de la un vaccin, unde procesele biochimice sunt mult mai cunoscute.

  • Marian, nu am nicio treabă cu Șoșoacă și Simion. Nu sunt vaccinat și nu am avut niciodată covid, dar cunosc persoane vaccinate care au avut. Singurul lucru care vă dă vouă vaccinaților dreptul să vă infectați sau și să răspândiți covid și mie nu este obediența. După cum am mai zis, idioții utili sunt adevăratul virus.

  • Mâncăturile procesate nu sunt obligatorii. Nu-mi sunt băgate pe gât de guvern prin coerciție și nu se injecteaza în vene.

  • Ba din contra, este ok .

  • @ Nicu – chiar daca nu-ti aprob limbajul, tre sa-ti aduc aminte ca sosoaca e vaccinata (si nu e doar un zvon)

  • S-a mai dus un șoșocar !
   O vorbă din bătrâni spune că D-zeu nu bate cu paru’ , deci….
   Să dea D-zeu bătaie de asta câtor mai mulți șoșocari .

  • @Kafca, pai asta am zis si eu, daca nu se vaccina era in beci, scapam de ea. Dar s-a vaccinat.

  • “If you want total security, go to prison.

   There you’re

   fed,

   clothed,

   given medical care

   and so on.

   The only thing lacking… is

   freedom. ”

   Cautati sa vedeti cine a spus asta !

  • Partea proasta e ca a gasit cu cina sa faca si copii, pe care i-a lasat acum fara tata

  • Dumnezeu să-l ierte ! Condoleanțe familiei !
   Este dureros să vezi cât de învrăjbiți am ajuns să fim.

   Certificatul verde nu este un document care să îți ofere libertate de mișcare ci un instrument cu care se poate constrângere libertatea de mișcare. Atenție la nuanța.
   Modul în care el va fi implementat ar trebui sa conțină toate soluțiile care sa permită catalogarea unei persoane că având un „grad de imunizare” ce i-ar diminua riscul infectării, transmiterii bolii, sau reducerii simptomelor in caz de infectare. Vaccinarea in sine nu este soluția cea mai buna. . Ea ar trebui completată cu verificarea numărului de anticorpi, acest lucru fiind o măsură care poate acorda o mai buna credibilitate; pe de altă parte este perfect valabilă întrucât acest indicator a stat la baza verificării, evaluării și certificarii eficientei vaccinului. In acest mod se poate stabili cu o mai buna precizie care persoane sunt mai expuse sau care au un grad de imunitate mai ridicat. In urma unor astfel de teste s-ar putea stabili măsuri concrete care sa fie adresate celor mai vulnerabili dintre noi, astfel încât, acestora, să le fie diminuat la maxim riscul contractării virusului.
   Modul în care se dorește a fi implementat, doar pe baza vaccinarii, aceasta facandu-se ca o obligație, prin constrângerea unor drepturi fundamentale, renuntandu-se la celelalte soluții fara nici un argument plauzibil, denotă mai degrabă o lipsă de transparență a actului decizional, o dorință imperioasă de implementare, care aduce mai degrabă a șantaj.

   Pe langa dreptul la sănătate și implicit la viață, trebuie avute în vedere și alte drepturi cetățenești, drepturi consacrate de statele așa-zis liberale europene în constituțiile lor,
   in Tratatele de drept internațional, sau în Cartea de drepturi fundamentale a Uniunii Europene.
   Dezideratul luptei împotriva pandemiei trebuie conciliat cu dezideratul respectării drepturilor cetățenești. Acceptarea constrângerii celorlalte drepturi fundamentale este o chestiune foarte periculoasă, întrucât, acest lucru se dorește a fi implementat prin insuflarea fricii in conștiința oamenilor. Caracterul temporar al restrângerii unor drepturi se poate transforma într-un caracter permanent. Mai mult, acum s-ar crea un precedent periculos, care oricând ar putea fi reiterat. Din acest motiv consider că trebuie manifestată o foarte mare exigență în respectarea tuturor drepturilor și în concilierea armonioasa a acestor drepturi. Mie mi se pare ca fiind o obligație de conștiință apărarea acestor drepturi, de către cei care cred în ideea de democrație și de stat de drept. Ca să împarți lumea în categorii sociale antagonice și să cultivi apetența unor minți înguste către dictatura e o expresie a iresponsabilității.
   Din aceste considerente ar fi bine sa nu ne lăsăm seduși de așa-zisa respectare a unor drepturi, e adevărat foarte importante, în detrimentul altor drepturi care astăzi, aparent, sunt mai puțin importante, dar a căror încălcare cu caracter permanent, ar putea conduce, in viitor, la o societate in care nici dumneavoastră și nici copiii dumneavoastră nu și-ar dori sa trăiască.

  • Dacă era violent cum era omul credincios în care poza?
   Exista posibilitatea ca ea sa minta dar atunci reiese ca el care făcea pe apropiatul de biserica și religie dar avea copii cu o femeie mincinoasa și făcuse copii și destrăbălare în afără căsătoriei..
   Oricum ai dă-o iese rău pe antivaccinsti;))

 1. Am mai scapat de unu!

  • Norocosul de tine!

  • Dar nu va e rusine?????

  • @Cristina
   Dar vouă nu vă e rușine când mințiți că ne cresc solzi, că ne șterge numele lu dumnezo din ADN, că ne marchează cu moneda, că ne injectează luciferază care ne face să strălucim? Marș, făi, im.B.cililor, v-ați găsit voi să vorbiți de rușine. Cautați în dicționare ce înseamnă, dacă nu vă răpune atâta efort.

  • De ce sa-mi fie?
   Ca unii nu-s in stare sa respecte niste norme de igiena si ne afecteaza pe toti?
   Le doresc doar consecinta naturala deciziilor lor 😉

  • @cristina , crezi ca lui i-a fost vreo clipa?

  • Buna, ma numesc John si ma ascund in spatele unui monitor dar va marturisesc ca eu le stiu pe toate, inclusiv cum sta treaba cu vaccinu, vaccinatii si antivaccinatii. Probabil ca te intrebi de unde am acumulat atata informatie pretioasa si ascunsa, raspunsul este foarte simplu: mult timp liber, lipsa foarte mare de ocupatie + multe articole si documentare primite de la cele mai bune surse de incredere si informare globala: Facebook si YouTube. Pwp pe toti!

  • Ba, John tu n-ai altceva de facut ? Decat sa stai pi net tata ziua ? Ca tare esti prost !!!

  • Sunteti niste nerusinati…ati ajuns, voi atei mai rau ca in Occidente?Cum sa-te bucur de moartea cuiva?Nu va este rusine?
   Voi trebuie sa va informati…si o sa va para rau, cand intelegeti ce sa intampla cu adevarat!
   Dumnezeu sa-l ierte!

  • Nu înțelegeți oare ca asta se vrea dezbinare , ură etc. Pt ce ?? Daca aleg să nu mă vaccinez trebuie să fiu tras pe roats ? Dacă nu am încredere intr-un vaccin care se da pe mici si bere, trebuie să fiu legat ?? Sunteti orbi?? Sa ne batem între noi in timp ce cei de la putere ne fac „esuati”….își bat joc de noi… ne închid mine… fura păduri… indatoreaza poporul, ne invrajbeste iar voi aveti o problema cu ce face omul in casa lui…

 2. Cu nuimic mai util decat facusii si gheorghitii care lauda apa de ploaie ca unica solutie.

  • „apa de ploaie” arata ca 90% din morti nu au consumat-o, axandu-se doar pe apa sfintita

   dar e mai bine sa ne curatim poporul, chiar daca in felul asta tragic si nu prin minte

  • Andrei, prin alte locuri 90% sunt vaccinați și acum reintroduc măsuri de lockdown. Oare de ce?

  • Din cauza ta John mor oameni. Oi fi nu oi fi de la ambasada rusa nu ma intereseaza, dar faptul ca se subtiaza numarul antivaccinistilor e un lucru bun. … Ma refer la cei care s-au vaccinat deja… sa nu intelegi gresit : ) .

  • Spare me your manipulative guilt! :)))

  • Daaa, pe toți „antivacciniștii” îi am pe conștiință lol :))

  • @John: „Andrei, prin alte locuri 90% sunt vaccinați și acum reintroduc măsuri de lockdown. Oare de ce?”

   Pentru ca alora le pasa de viata oamenilor. Ei reactioneaza mult mai devreme, chiar daca sunt vaccinati si stiu ca numarul victimelor va fi mai mic, procentual vorbind. Pentru ca vor sa tina numarul victimelor cat mai jos. Pentru ca fiecare viata conteaza. Olanda a luat masuri pentru ca aveau 1200 de oameni in spital, din care cam 100 in stare grava. Au considerat ca e cazul sa faca ceva.

   Noi nu am luat nici cand aveam 20.000 de oameni spitalizati, cu peste 2000 in stare grava, multi „tratati” pe holuri, in camera de garda sau in salvari.

   Rezultatul?
   De la inceputul toamnei si pana acum, Olanda a avut intre 5 si 30 de decese zilnic (media pe 7 zile), noi am ajuns si la 500 de decese zilnic! Da, Olanda e o tara de trei ori mai mica decat Romania, dar noi avem oameni decedati de 15 ori mai multi! Cam asta e diferenta intre o societate care reactioneaza, ca sa protejeze persoanele vulnerabile, si o societate care lasa totul in voia sortii.

  • Silicon_V Ți se pare ție că noi „antivacciniștii” cerșim simpatia voastră a celor care ați ales să vă vaccinați? Cine v-a cerut să ne salvați împotriva voinței noastre? Daca vaccinul funcționează ar trebui să fi în siguranță, nu? Eu nu voi accepta niciodată un ID biometric ca să-mi pot exercita drepturile cele mai elementare în țara mea!

  • Bai Johnule, din partea mea poti sa crapi. Eu vreau sa se termine pandemia pt mine si apropriatii mei nu pentru tine. Cine te-a mintit ca vrea sa te salveze?

   Nu exista sau a existat vaccin pe pamantul asta sa aiba eficacitate 100%. Inca mor in spitale oameni vaccinati, doar ca in numar foarte mic in comparatie cu cei nevaccinati. Totusi, riscul este in continuare acolo. Stiu ca ti s-a mai explicat asta de nenumarate ori, dar poate intr-o zi o sa-ti penetreze castana si logica elementara de clasa intai.

  • Intrebarea mea Johnule este: cand si daca o sa te sufoci de la virus, sper ca nu o sa suni la ambulanta sau se mergi la spital, asa este? Adica na, oamenii platesc taxe pt sistemul medical, ti s-a oferit o solutie foarte simpla in prevenirea bolii, si ar fi naspa sa zici „NUUU, NU VREAU ASTA, VREAU PATUTZU SI VENTILAREA”, si sa ocupi patul unui bolnav de cancer vaccinat. Esti de acord?

  • Hai, du-te, bai Vlad si familia ta sta tot pe G4?

  • John îți zic eu in locul lui Andrei de ce: fiindcă sunt unii ca tine! Nu înțeleg?! Ok nu vrei sa te vaccinezi, nu o face, e treaba și viața ta! Da. Ce treaba ai cu ceilalți care au o alta opinie, de ce simți nevoia psihologică iti confirmi ca nu greșești! Sa fii sănătos pana in final și sa înveți sa ii lași or alții in pace!

  • Vlad, plătesc o grămadă de bani în taxe și nu beneficiez aproape niciodată de sistemul medical. Sunt de acord să nu mi se acorde îngrijiri medicale dar atunci mi se oare normal să nu plătesc taxe pentru asigurarea medicală. Soluția despre care vorbești tu este un vaccin experimental ineficient cu multe reacții adverse și imunitate legală. No thanks!

 3. Trist. Daca se vaccina era mai simplu. 90% din bolnavii de covid nu supravietuiesc dar mno.. dai si lupta!

  • Amice, asta nu e ciuma bubonică! Dacă se vaccina murea vaccinat.

  • Amice John, tu ai un nivel de inteligență extrem de scăzut! Apropos, șoc vine de la șoșoc?

  • Gigi duru care linge bine curu, șoc vine de la mă-ta.

  • john un reprezentant de vaza al sosocarilor

   primesti ruble? sau doar cu vodka?

  • Idioții utili de care comentează pe site-ul astă vad numai ruși, ruble și sputnikari. Sunteți de râsul lumii.

  • Gandirea de sput.nikar se distinge de la o po.sta.

  • După mintea voastră bolnavă anti-vaccin înseamnă pro-Rusia și Putin :)))

  • noi macar avem minte. tu nu! erai repetent, este?

  • andrei, se vede că ai minte, cred că de la vaccinuri ți se trage!

  • John, fa ceva! Tie nu-ti pasa nici de cei din grupul tau, cei care aleg libertatea. E grav.

  • John si Gigi Duru sunteti prosti gramada amandoi.

  • Domnule John, nu va cunosc, dar sunt convins ca inteligenta vi se citeste inclusiv in ochi, dupa cum se vede, ea se revarsa oriunde gaseste un pic de loc. Tipic pentru orice mizerie șoșocistă anti-știință, anti-civilizație, anti-matematică, anti-gândire… Intoarceti-va in grote, acolo e locul vostru!

  • Omul și-a asumat riscul de a muri de covid, și eu la fel. Asta înseamnă libertate, și nu am nevoie să-mi plângă nimeni de milă sau să ma salveze cu forța.

  • Asa si ce te tot bagi in seama pe aici? Crezi ca ai ceva interesant de impartasit?

  • John , serios acum dar dc aplauda-i impreuna cu soasoaca , ambasada rusiei la bucarest ?

  • Cry me a river you pathetic science cultist!

  • Johnelule, dacă ai băgat-o p-asta cu libertatea ne-ai convins acum ! Say no more, you little beacon of hope – cum ar spune dacii liberi, că și așa văd că-ți place să te murdărești la guritză de hangleză!

  • :))) într-adevăr, e patetic sa te bazezi pe știință, un dac liber ca tine crede doar in vrăjitoare si mai ales în psihopații de pe FB, știu! Succesuri!

  • Gigi Duru, știința spune că producătorii de vaccinuri experimentale au nevoie de imunitate legală, așa-i? Nu folosesc Facebook, folosesc doar programe și platforme open source și descentralizate ca Diaspora, Friendica, Pleroma, Mastodon, etc.

  • Bravo, înseamnă ca ești un dac 101% liber, nimeni nu poate sa te învețe nimic pe tine, tu știi cel mai bine. Virușii nu au nicio șansă in fața ta, iar Oculta nici atât, se transformă in cenușă când ieși tu din grotă.

  • Gigi Duru, mai scutește-mă cu dacii liberi, șoșocari, sputnikari, rusi, Rusia, Putin etc :)))

  • @John, daca tot esti tu asa de „destept” si nu ai incredere in vaccinuri, fa un experiment pentru noi toti: mergi intr-un spital Covid si stai acolo cateva ore cu pieptul gol, asa ca dacii liberi. Ia si parintii tai cu tine sa stim una buna, nu cumva sa mai faca un plod ca tine, Doamne fereste, unul e destul! Apoi dupa cateva zile scrie-ne aici, noua restul(astia „pro stii” care ne-am vaccinat) cum a fost, ma rog, asta in cazul in care nu crapi intre timp. Inainte de asta mergi pe la Sosoaca, Simion&CO si cere binecuvantarea dandu-le niste lim bi in dos!!!

  • Cat despre idi otul lui Sosoaca fara creier mort sper ca John&CO il vor urma curand. Succes!!!

  • Analfabetule, 99.7% din cei bolnavi de covid raman in viata si doar 0.3% mor. In prostia ta vad ca apare pe dos. Mars!

  • Cunosc persoane trecute de 75 de ani vaccinate care au facut covid dar care in 5 zile si-au revenit si au avut o forma foarte usoara si persoane mult mai tinere nevaccinate care au spus ca au vazut moartea cu ochii.Deci nu ar avea de ce sa minta oameni pe care ii cunosc foarte bine ca au facut o forma usoara sau grava.Oameni buni ne vaccinam pentru noi si sanatatea noastra nu pentru pnl sau aur.

  • @Ionut
   „nu pentru” usr sau aur

 4. Mor dupa ce au facut macel in populatie.

  • Despre ce măcel vorbești Ioane, ți-a omorât bunica? Tu încă mai crezi că vaccinul oprește previne răspândirea virusului, așa-i?

  • @John, daca tot esti tu asa de „destept” si nu ai incredere in vaccinuri, fa un experiment pentru noi toti: mergi intr-un spital Covid si stai acolo cateva ore cu pieptul gol, asa ca dacii liberi. Ia si parintii tai cu tine sa stim una buna, nu cumva sa mai faca un plod ca tine, Doamne fereste, unul e destul! Apoi dupa cateva zile scrie-ne aici, noua restul(astia „pro stii” care ne-am vaccinat) cum a fost, ma rog, asta in cazul in care nu crapi intre timp. Inainte de asta mergi pe la Sosoaca, Simion&CO si cere binecuvantarea dandu-le niste lim bi in dos!!!

  • Antivaccinistul era asistent medical, lucra cu bolnavi covid și nu respecta nici o regulă de protecție( bănuiesc,odată ce nu credea în gripa asta). Cum de nu s-a îmbolnăvit și murit mai devreme? Cum de nu i-a dat” brinci” covidul, mau devreme?

 5. Așa și? Nu are lumea voie să moară de covid și trebuie să-i salvăm pe toți cu forța?

  • Mai ales cînd e vorba de selecție naturală…

  • Mie imi pare de resursele irosite, o zi in ATI costa mii de lei. Si cine stie pe cati i-a convins sa ramana acasa sa se trateze dupa ureche, cum a facut el.

  • Recomand sa schimbi site-ul ca asta e plin de …vaccinați .

  • Tiberius, eu sunt de acord să nu mi se acorde servicii medicale, dar atunci mi se pare normal să nu mi se tragă nici taxe pentru aceste servicii de care nu beneficiez aproape niciodată.

 6. Păi normal, dacă s-a tratat cu clopotamin și scânduricină, aia e …

 7. A fost un luptator. A ales alta cale si nu ar trebui dispretuit din aceasta cauza. 99% dintre infectati se plimba printre noi, cu sau fara vaccin.

  • Bai gigele, nu ai compenta sa faci afirmatia asta! Stii tu? ti-a soptit o pasarica in rusa ? Asta spun doar raspandacii care habar nu au ce e ala un vaccin! Meri tu si vaccineaza-te ca impotirva guvenului si politicienilor is o gramada de motive sa te opui!

  • Simplex, ai tu competența să critici oamenii care aleg să-și exercite autonomia asupra propriului corp. Ăsta e motivul pentru care eu vreau să mă opun guvernului, când vrea să-mi injecteze chestii în corp prin șantajare și coerciție a întrecut măsura.

  • Goolag sunt total deacord cu tine! Ai foarte mare dreptate, insa, in acelasi timp te rog sa semnezi o fisa in care se va stipula ca nu vei avea nevoie de ingrijiri medicale daca vei dezvolta complicatii din cauza infectari cu covid-19 🙂

  • Semnez! Dar atunci e normal să nu mai plătesc taxe pentru sistemul medical.

 8. Mai mananca o coliva Sosoaca. Cum credeti ca a ajuns atat de supla? Gurile rele spun ca madam s-a vaccinat in primele zile in centrele alea speciale facute pentru CCR, curtea de conturi, sri si parlament.

  • Stai calm Istvane că mor și vaccinații pe capete, dar de asta nu se vorbește în presă. Scopul vaccinului este instruirea maselor la obediență pentru următoarea criză, cea climatică.

 9. Nu vad unde e socul.
  Doar nu crede cineva ca moartea lui va pune vreun antivaccinist sa-si puna intrebari. Ei au povestea lor: l-au omora doctorii pentru ca X.

  • Idioții utili sunt adevărata problemă, nu „antivacciniștii”. Nu cred că a semnat vreun acord cu tine să se vaccineze.

  • @sile
   Exact….. pentru că l-au umflat cu oxigen🤪🤪🤪🤪

  • Exact. Caz similar intre cunoscuti: „l-au omorat doctorii pentru ca i-au dat medicamente prea agresive. Ca altfel el ajunsese pe picioarele lui la spital”. In realitate, el ajunsese pe picioarele lui la spital gafaind cumplit, cu plamanii afectati in proportie de 60%.

  • Te-ai întrebat de ce doar unii ajung așa? Și,cite cazuri de-astea erau și înainte de covid? Te-ai întrebat de ce 95% din infectați nu au nimic? Pentru că virusul asta nu e nou, e vechi și s-a trăit cu el fără să distrugem viețile oamenilor

 10. Antivaccinistii si conspirationistii: L-AU OMORAT!!!!!

 11. Șocul este în capul vostru. Nimeni nu e mai presus de o moarte. Nici măcar un vaccinat. Peace.

 12. … mai putini anti-vaccinisti

  soc la sosocari

  binenteles sosocarii sputnik vor lansa in media ca probabil deranja prea multa lume, si a fost omorat, desi nimeni nu a auzit de individul asta, in afara de bula lui de sosocari

  • andrei
   da, mai puțin cu un om, întâmplător nevaccinat. Prima frază și întregul tău comentarie este mizerabil, ca deobicei. Ești angajat faizer, cumva, partizanule ?

  • Șoșocari, Sputnik, putiniști, Rusia, etc. Nu știu ce legătură are cu vaccinurile și nici nu mă interesează :)))

  • @Andrei
   Co ținut sa fii la fel de tâmpit ca întotdeauna! Nu cred ca mai ai vreo șansă să-ți revii!

 13. Șoșoacă a fost mai deșteaptă decât el și s-a vaccinat ))))

 14. Ar trebui oprite toate sumele de bani ce sunt date de catre stat rudelor decedatilor ce nu sunt vaccinati .

 15. Un prost mai puțin, o lume ceva mai inteligentă. Poate-l urmează cît mai mulți șoșokari…

 16. oribil titlu. este o tragedie pentru familia lui.

  • cati or fi murit ca l-au ascultat?

  • @Andrei
   Ce anume i-a determinat pe ei sa-l asculte pe el si nu pe altii?

  • e foarte bun, poate se mai trezesc cativa.

  • @Andrei
   Asta desigur presupunand ca ai dreptate, eu nu am informatii concrete ca asa e.

  • nu știu voi ce faceți, eu nu am ascultat-o niciodată pe această sosoaca.
   cu simion am primit ieri un clip cu nicusor dan și a fost foarte bădăran. nu știu ce vrea să demonstreze dar daca în locul lui nicusor ar fi fost altcineva, acest simion acolo era jucat în picioare.

   nu sutn de acord cu cenzura, nu sutn de acord cu prezentarea lucrurilor doar dintr-o anumită privință. adică agresivitate față de cei care sunt reținuți la vaccinare, deși vedeți lista țărilor publicată astăzi….
   hei, am uitat să fim oameni și asta nu e bine.
   mie îmi pare rău pentru această peirdere la fel cum îmi pare rău pentru orice peirdere indiferent că e vaccinat, nevaccinat sau mai știu eu ce. sunt peorderi și tragedii. să încetăm cu teatrul și să încercăm să facem ceva bun pentru noi ca societate.

  • Bughy, te rog vorbeste in numele tau!

  • adi, tu nu te-ai trezit nici după ce ai văzut că țările cu o rată foarte mare vaccinării au mai multe cazuri decât anul trecut și acum reintroduc măsuri de lockdown. Amtivacciniștii s-au trezit de mult.

  • Stimata/e doamna/domn, aveti dreptate 100%! Presupun ca nu sunt singura care va sustine afirmatia din comentariu, dar sila de a intra in vreo „disputa” cu agresivii/vulgarii sustinatori „pro”, ii fac pe unii dintre noi sa treaca mai departe, fara sa incerce a-si exprima opinia. Realitatea asta virtuala, sub „palaria” anonimatului scoate ce e mai urat in fiinta asa-zis „umana”! Oricum, ma mir ca „cenzura” site-ului mai lasa din cand in cand sa treaca si comentarii de bun simt! In rest…asa e, oribil titlu, indiferent de parerea autorului vis a vis de…vaccinare.
   P.S. Ma intreb, oare mie mi-o aparea comentariul? (ca altele nu mi-au aparut avand un continut reticent in privinta…subiectului). In rest, e loc sub soare (deocamdata…) pentru toti, dar daca „trendul” e ala deschis de Austria…inseamna ca l-am impuscat degeaba de Craciunul lui 1989…..

 17. Doliu printre antivaccinisti … Atat ai putut Cosmina? Bravo fata mea , esti o ziarista adevarata

  Domnul Pantozi e mandru de tine

 18. G4 ați ales un titlu minunat, îndemn la concordie între cele două tabere create artificial – după cum se vede din comentariile inflamate. Minimul care vi se cere, să vă dați silința de a fi imparțiali. Dar din titlu transpiră rânjetul sardonic, total neavenit. Păcat.

 19. Păcat de copii, că au rămas orfani de tată. Că tot zbiera unu pe aici că nu-i nevoie să dea bruxellu lege pentu toate statele ue să ajute copiii rămași orfani, că cică mor doar bătrânii și nu au copii minori.

 20. Altul, adică Alta, la rând! :)))))

 21. Sa fie sanatos!

 22. chair si cu vaccin probabil tot murea avand in vedere cat de gras era. Asa o sa sa intample si cu purcica diana

 23. Selectia naturala lucreaza din plin! Un tâmpit mai putin pe lume

 24. Hahaha, ce le mai pasa #istilor că a mai crăpat un copt leșinat! Salvatorii pu..i mele!

 25. Dumnezeu să-l ierte! Ciudat ca mor oameni tineri de covid. Și noi suntem în carantina, avem covid, sper sa scapam nevătămați.
  Sfatul meu e sa se vaccineze doar cei cu boli grave, restul trebuie sa lupte cu virusul.
  Occidentul a încercat sa fenteze boala și acum se află în pragul unui dezastru.
  Noroc de africani ca au scăpat de vaccinurile ucigașe. Câteodată e bine sa fi sărac și needucat!

 26. duca-se in… mea… cine stie cati au murit din cauza nenorocitlui asta

 27. A nu te vaccina și mai mult a fi antivaccinist e un păcat. Așa afirmă Patriarhul Moscovei. Se lega de individualism și de indemnul greșit. Așa că, Dumnezeu să-l ierte! Păcat și de copii.

 28. Din cauza ta John mor oameni. Oi fi nu oi fi de la ambasada rusa nu ma intereseaza, dar faptul ca se subtiaza numarul antivaccinistilor e un lucru bun. … Ma refer la cei care s-au vaccinat deja… sa nu intelegi gresit : ) .

 29. Evidenta ca argument ? Nu , injuratura conteaza !

 30. S-a ingrasat enorm in ultimii ani, la Covidel ii place enorm grasimea, explodeaza efectiv in stratul adipos. Si eu cred ca si vaccinat nu prea scapa.

 31. Dumnezeu să-l odihnească! A luat Covid îngrijind de un prieten care ulterior a și murit de Covid. Marius Dumitru Neagu. Înainte îngrijise de mama lui Marius, care a murit și ea, săraca. Mihai zicea că mama lui Marius a murit în brațele lui…

  Dacă veți citi în presă că a murit „pentru că era nevaccinat”, să știți că adevărul este acesta: Mihai avea multe comorbidități. Avea diabet, astm, suferea de ficat și era supraponderal. Boala l-a prins într-o stare cum nu se poate mai proastă.

  A trecut la Domnul spovedit și împărtășit.

  • Și să spui că era un bărbat cu familie tradițională care își umfla nevasta de pumni…..
   Din partea mea un primitiv mai puțin!!!!
   Odihnească-se în focul Ghanei.

  • Deci au murit 3 oameni cu zile ca sa zic asa.
   De ce?
   Morti care puteau fi evitate . Cum?
   Luati si ganditi .
   Povestea pare o sinteza perfecta a pandemiei in romania.

  • Poate era dintr-o familie netradițională și îi plăcea să se frece în cur.

  • Morți care at fi puut fi evitate cu injecții experimentale cu imunitate legală care nu fac nimic împotriva virusului.

  • Bun, am înțeles, esențialul sta în ultima propozitie: ” A trecut la Domnul spovedit si impartasit”. Adevărul e ca, la cate boli ati enumerat , indicatia de vaccinare era sinonima cu viata.
   Pe care nu a ales- o.
   A ales….spovedania si 2 metri concesiune !
   Ce sa le mai zici, oamenilor astora, pur si simplu nebuni?
   Au rămas 2 copii fără tata si o nevasta( înțeleg ca fosta) fara bătaie, asta daca ce susține cucoana e adevărat, dar recunosc ca ma „amuza” din aceștia ,cu „frica lui Dzeu”, care isi cotonogesc nevestele(am si eu unul la parterul blocului, își bate nevasta cred ca săptămânal, dar, altminteri, e cu „Doamne ajuta!” pe post de orice, de la salut la final de conversație, pt.cine o face conversație cu individul_ pe asta nu l- a „luat” Covidu’, scăpa nevasta – sa de niște bătăi viitoare certe), incantate ca își cunosc viitoarele „batai” pe la biserica, bărbați încă tineri, cuprinsi de nu’ s ce evlavie. De fapt, niște inadaptati care își găsesc refugiu si, uneori, si neveste( si ele cam la fel ca ei, dar ele se trezesc parțial, ulterior, când apar vanataile) , pierzând vremea pe la biserica, căci refuz sa cred ca Dzeu e incantat de prostie si de inadaptare .
   Dacă am învățat ceva in viata e ca e tare bine sa te ferească Al de Sus( vorba vine, tb sa te ferești de unul singur) de bigoti, de fanaticii religioși.
   Delirul asta mistic e singurul din care nu am văzut nici măcar unul ieșit cu ” bine”, dacă excludem din partea binelui , faza cu ” a murit spovedit si impartasit”.
   In rest, asta e, s- a mai închis un oblon al antivaccinismului.
   Se vor deschide încă 5 după si tot asa, căci ,,ați văzut, de la „apa chioara” ( ăstora cu „apa chioara” le e totuși rușine sa susțină aberațiile celelalte, tot un punct în plus) care e vaccinul, pana la nu’ s ce cip , sterilitate pe 3 generații si un Bil Gates mai ceva ca Dzeu care nici macar El nu pretinde ca poate exercita un asa control total absurd, e loc mereu de aberații.
   Știința se explică mai greu, pt ea iti trebuie timp, deschidere si ceva carte , adică mai mult decât sa înveți o limba străină si sa scrii corect( deși si aceștia sunt putini in grupul lor si cred ar putea fi „recuperati” de pe campiiile de…bătut câmpii, cu argumente si rabdare).

  • Da, Magitrat, serios?
   Si tu zici ca faci ceva daca vii si-l faci pe dest.eptul aici?

  • Ca intotdeauna, domnule Magistrat, un comentariu remarcabil

   @🤔 – n-a i gasit nicio replica mai acatarii? atat ai putut?

  • Eu pot mai mult, dar n-am cu cine.

  • Eu de data asta, in locul tau, kafka, nu prea l-as lauda. Dar, nah, fiecare cu parerea lui.

  • MAGISTRAT tu vei avea viața veșnică că te-ai vaccinat???!!!

 32. Intr-o tara ca America nu numai ca domnul dadea coltul din cauza ignorantei, dar mai apoi ar fi fost emisa si o factura pentru toate tratamentele si ingrijirea hidrocefalului. Sa plateasca fosta sotie sau sa fie executat silit.
  Unul de asta a tinut un loc ocupat la ATI, dupa ce si-a etalat grobianismul pe facebook, cand poate oameni nevinovati si vaccinati nu aveau loc pentru o operatie de apendicita sau alte probleme grave.

 33. Doar atât am de spus:
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣

  • Și eu pt tine doar atât am de spus:🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  • @Mumu 😂😂😂😂😂😂😀😀😀😂😂😀😀😂😀😂😀😂😀😂😀😀🤮🤮

 34. Multi dintre sustinatorii lui Sosoaca au murit, numai ea n-a dat niciodata vreun semn de boala, desi umbla fara sa respecte vreo norma de protectie. :))Pfizer o fi responsabil de asta?

  • Sunt nevaccinat și nu am avut covid niciodată. Pfizer e responsabil de miocardită, pericardită, Bell’s Palsy și cheaguri de sânge.

  • @John: sunt vaccinat și nu am pericardita, miocardita, și ce mai zici tu acolo. Sunt 7 miliarde de doze de vaccin administrate la nivel mondial, câte or fi Pfizer? Câteva miliarde. Câți dintre astia au murit de la ce zici tu acolo?

  • Cineva, și Moderna provocă miocardită, nu numai Pfizer. Eu de ce să-mi asum acest risc din cauza unui virus cu rata mortalității de 1%?

  • Vreo 20.000 de romani au avut ghinionul sa fie printre aia 1% in astea doua luni.

  • @ didina – Clar madam sosoaca e vaccinata! Nu-ti dai seama ca ea tre sa intre in restaurante?

 35. ce viata urata au unii de pe aici.

 36. Am intrat de curiozitate sa citesc comentariile, cum ma asteptam, unii romani sarbatoresc moartea unui alt roman care nu era de acord cu ei pe tema vaccinului si al virusului, bravo romani asa sa ramaneti, niste mizerii.

  • foarte roman este barbosul de ls Constanta care a zis relaxat, ca daca astia mor….oricum se duc ls Domnu….
   un mesaj plin de compasiune crestineasca fata de aproapele.
   ca buni crestini ne bucuram pentru el…s-a dus la Domnu….exact cum a dorit

  • Pai s-a dus la Dzeu cum a vrut și el și Dzeu…n-ar trebui sa ne bucuram pt el? E un norocos!

 37. pt ce se mai roaga de d-zeu, nu vad ca e incapabil in fata covid?

 38. Macar si-a salvat sufletul, ca nu a vrut sa se injecteze cu serul 666. Sa fie primit!

 39. pentru prostie inca nu s-a gasit vaccin. asa creste nivelul de covilizatie din tara.

 40. Ne scapa COVIDU de aurulaci👍

 41. A plecat fulgerător la Domnul fratele nostru întru Hristos, Mihai Făgădaru. O veste șocantă pentru toți prietenii și cunoscuții săi. Am sperat că Dumnezeu și sfinții Săi îl vor mai lăsa printre noi. Mai ales acum, în acest timp odios al prigoanei ascuțite, fără precedent, îndreptată împotriva creștinilor.

  În pieptul lui Mihai nu a bătut inimă de om, ci inimă de leu. Se identifica spontan cu problemele semenilor săi. Aveai un necaz? Mihai era primul, din lista scurtă de prieteni, la care apelai cu nădejdea că nu te va lăsa baltă.
  Prietenia cu Mihai Făgădaru era ca o făgăduință că, în ciuda aparențelor dezolante, în final, vei ajunge la lumină.

  A fost un luptător. Pentru Biserică. Pentru libertate. Pentru familie. Pentru neamul românesc. Dincolo de afecțiunea obișnuită ne-a unit acest crez comun în valorile creștine. Și dragostea pentru Sfinții închisorilor.

  Mihai nu a fost un om fericit, dacă prin fericire înțelegem realizarea dorințelor noastre, materializarea visurilor noastre. Încă de mic a cunoscut ce înseamnă a fi părăsit într.o lume străină, ostilă. A devenit un om, în adevăratul sens al cuvântului, prin mari sacrificii, totdeauna opunându.se mediilor ostile, dezumanizante prin care i.a fost dat să treacă. Visa să fie doctor total: medic, dar și preot. Sfântul Luca al Crimeei i.a fost, probabil, modelul peren. La fel, părintele Serafim Rose în dragostea sa pentru credința creștină, curată, lipsită de aluviuni.

  Și.a iubit cu o dragoste nebună băieții. Cea mai mare bucurie a lui era să petreacă, fie și puțină vreme, împreună cu cei doi fii ai săi.

  Încă de timpuriu a înțeles că inima omului este terenul pe care se luptă, pe viață și pe moarte, Dumnezeu și satana. Singura mea mângâiere este că Mihai a plecat din această vale a plângerii, cu scut, nu pe scut. A plecat ca un învingător: unit cu Domnul nostru Iisus Hristos.
  Singura fericire, nepieritoare, a lui Mihai era aceea de a fi cu Hristos. (Ciprian Voicilă)

  • Se vede că avea multă dragoste pt fii lui și vroia doar să stea cu ei cum afirmă domnu Florian : nici măcar nu s-a sinchisit să se protejeze de a ajunge la ati… Asemenea specimene sper să nu se mai nască. R. I. P arianule

  • Pai nu mai inteleg nimic: s-a luptat ca un leu cu cine anume? Soția l-a lăsat ca era violent adică un fan al violentei domestice mai pe șleau iar el lupta nu știm cu cine pentru libertatea nu știm cui. Întreb pt un prieten: câte scoli a construit, câte familii sărmane a ajutat, câte cărți a dăruit? A participat la revoluție sau pe un câmp de lupta in Afganistan sau Sudan?! Doar l-am vazut urlând ca dementul pe strada cu Sosoaca! Maine poimâine auzim ca e sfânt și el dar eu știu ca era fan al maltratării domestice. Exemplu pt gemenii lui, roman adevărat.

  • Jules, eu lupt pentru ce cred eu ca e bine.
   Punct.
   Ai inteles acuma?

  • Un veritabil dac liber, dar prost în mândria și în propria ignoranță față de știința medicală, un adevărat vraci în științele ceaiurilor.
   El și cu Q, doi șamani neînțeleși ai secolului XXI. Q, putin mai inteligent în lanțul trofic al șoșocilor de pe alte meleaguri trumpiste, trăiește, nu chiar liber…

  • Aia nu e credinta adevărată, ci e fanatism,…era un luptator nu un pacifist plin de intelegere, iubire și compasiune pt toate fiintele…..un om f periculos pana și pt cei din jurul lui. A promovat familia traditionala prin violenta domestica

  • Nu as fi comentat niciodata aici dar,cand vad ineptiile vorbite de unii viteji ca mine, pina in data fatidica de 16 septembrie,ma ingrozesc sincer,eu care nu credeam in virus nici mort,am ajuns sa cred.Vaccinat in mai ca sa pot si eu pleca in vacanta ca tot romanul fara restrictii, ma trezesc in 16 septembrie la terapie intensiva la un pas fe moarte si uite asa am aflat eu ca,covidul ii real si ca spitalele is pline nu cun vehiclueaza unii ca umbla salvarile goale si ca spitalele is la fel de goale.Eu acum nu mai zic nimic dar, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.Pentru acest om,nu pot sa am decat multa compasiune pentru copii lui si fmilie pentru ca doar eu cred,ca sunt singurul din aceasta lista de raspindaci care stiu prin ce o trecut acest om,si cit s-a chinuit pentru o gura de oxigen.In rest va doresc tot binele din lume sanatate multa,fara covid care exista ,dumnezeu sa-l ierete si odihneasca pe acest om!!! Chiar daca nu l-am vazut in viata mea nici tv.

  • Inimă de leu? Din tot ce ai scris nu regăsesc ca dacă se vaccina si își respecta semenii era in viață acum.

 42. O mai crapat un prost ca multi altii care au închinat steagul fiind adepti al teoriilor conspiratiei,inventiilor si elucubratiilor extremistului Simion si balenei Sosoaca care manipuleaza fraierii desi ei sunt vaccinati,daca ei nu erau vaccinati tot parlamentul era infestat acum de coronavirus,piereau pe capete,prin selectie naturala se mai elimina niste botanisti creduli si naivi care desi habar nu au ce e in capul lor de guma ei protesteaza pt a face pe plac mafiei si infractorilor ce au alte interese decat ale cetatenilor,asa prosti,asa manipulatori,de unde sa ceri minte daca nu ai de unde

 43. Se spune ca prostia doare. Gresit. Prostia ucide.

 44. Cu cat mai multi se duc cu atat mai bine.

 45. Alo, spitalul Sapoca, va rog am intalnit pe drum doi dezaxati, cu sigurata pacienti ai dvs.
  Isi spun Jhon si Florian.
  Va rog, veniti si luati-i dintre noi.

 46. Imi place cum in comentariile de mai sus e atata bucurie ca a murit un om, ca da-l dracului ca era nevaccinat ca era sosocar ca era nush cum.
  Bai oamenilor… Voi nu observati ca aceasta pandemie ne-a divizat aceasta tara, deja distrusa si vai de capul ei, intre vaccinisti si nevaccinisti? Cum e posibil sa fie o bucurie ca un om care poate era mai prost sau nu a fost informat cum trebuie despre virus a murit???
  Degeaba ne bucuram ca moare un anti-vaccinist daca campania de vaccinare bate pasul pe loc… De ce? Datorita incompetentei statului de a oferi niste argumente valabile ca oamenii sa se vaccineze.
  Nu inteleg care e logica cu vaccinarea persoanelor tinere sau a copiilor cand rata de mortalitate la aceasta grupa este aproape 0 sau tinde spre 0, daca am analiza datele s-ar vedea ca MOR oameni BATRANI cu Comorbidati, oameni care nu au fost instiintati de vaccin sau care poate nu voiau sa-l faca (nu puteti acuma sa ziceti ca o baba de 80 de ani are facebook si a auzit ce latra Diana Sosoaca sau altii) + persoanele de 30-40-50 de ani care au anumite boli cum ar fi cancerul,diabetul.
  Asa ca mai bine ne-am folosi si noi oleaca farama asta de creier si ne-am da seama ca degeaba ne certam aici prin comentarii sau pe strada sau ne discriminam ca „AAA tu esti vaxxer, nu trebuie sa stai langa mine”, mai bine am face ceva dracului cu statul asta paralel care ne omoara bunicii si parintii prin acceptarea dezinformarii de catre canalele Media si prin masurile dezastruase de combatare ale bolii + campania de vaccinare care merge mai rau decat construirea canalului Dunare – Marea Neagra.
  Peace.

  • Nu pandemia a divizat oamenii, ci oamenii s-au divizat singuri intre ei. Suntem in 2021 era tehnologiei si a informatiei digitale, iti tre’ doar niste neuroni functionali ca sa gasesti suficiente argumente pro-vaccinare etc.

   „aceasta tara”? Eu vad ca peste tot in lume exista experti universitari in teoria conspiratiei si studii medicale, nu doar la noi.

 47. Aștept si un articol despre cardiologul canadian Sohrab Lutchmedial. Nu era supraponderal, nu avea diabet, nu suferea de ficat.
  Ba chiar facuse si doza a 3-a.
  RIP !

 48. Dumnezeu Sa-l ierte !
  Pentru toți vaccinatii care scriu aici: Un Covid ușor și o spitalizare plăcută!

  • da’ de ce sa-l ierte ?!?..omu’ a fost vertical, darz, consecvent in prostia lui..un model pentru astia ca tine.
   asta ca a si murit e un amanunt, dupa atatea realizari personale…

  • Ha ha ha ha ha ha, la cat mai multi oligofreni care trag țara înapoi…

 49. Tolerantii progresisti au raportat unicul clip al lui Mihai de pe canalul sau in care vorbea si despre pandemie, vaccin. Youtube l-a sters. Asa inteleg progresistii toleranta si schimbul de idei. Din fericire, poate ca youtube e de partea lor, dar nu toate platformele sunt marxiste! Gasiti clipul pe bitchute si acolo chiar nu aveti ce face!

  https://www.bitchute.com/channel/H97PDtJmcIxj/

 50. @Andrei
  Co ținut sa fii la fel de tâmpit ca întotdeauna! Nu cred ca mai ai vreo șansă să-ți revii!

 51. Și groparii trebuie sa mănânce o pâine !!!

 52. Virusul si-a atins scopul.
  Ne-a dezbinat.
  Felicitări G4 Media, Digi și alti propagandisti.

 53. Sunteți mizerabili – inclusiv publicând poze cu cei 2 copii ai defunctului.
  În scurt timp ați devenit, dintr-un ziar promițător, probabil cel mai infect, mai inflamator și mai dezgustător ziar din România.

 54. Un om adevărat care si-a dat viata pt niște principii… sosocari, nu renunțati la lupta! Sacrificati-va viata pt idealurile voastre, dacă trebuie, ca niște erai! Nu va vom uita niciodata!!!

 55. Mihai Făgădaru era asistent medical și s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timp ce îngrijea de un pacient care a și murit de Covid – Marius Dumitru Neagu. Înainte, Mihai îngrijise de mama lui Marius, care a murit și ea din cauza bolii. Se pare că femeia a murit chiar în brațele asistentului medical, conform relatării acestuia.

  În al doilea rând, Mihai Făgădaru suferea de mai multe comorbidități. Avea diabet și astm, sinuzită cronică, suferea de ficat și era supraponderal (spre obezitate). Știu că acestea sunt detalii medicale care țin de intimitatea fiecăruia, așa cum ar trebui să țină de intimitate și decizia de a te «imuniza» sau nu. Le enunț aici doar pentru a arăta că boala l-a prins într-o stare cum nu se poate mai proastă. Și, cu toate acestea, nu s-a sfiit să îngrijească de pacienții săi.

  În sfârșit, trebuie spus că nu o tabără sau alta este acum în doliu. În doliu este familia, este mama acestui om, sunt copiii săi, sunt prietenii, toți cei care l-au cunoscut. (catalin sturza)

 56. Urmează Șoșoaca.

 57. Daca n-ar fi ocupat locul la ATI ar fi fost mai bine. Daca n-a infectat si pe altii, ar fi bine.
  Ma intreb ce-o fi studiat la medicina sau i-a avut profesori p-alde pop, constantinescu de la Iasi si pe catarama alberts…

 58. Botoșani și Suceava au 10% persoane vaccinate și au întrat primele în scenariu verde, hai vexerilor să vedem cum o mai suciti acum. Mars la doza 4.

 59. S-a vazut clar in octombrie 20k cazuri, cu tot cu 5M de vaccinati. In noiembrie dupa ce masca a devenit obligatorie 3k cazuri.
  Degeaba se bat cu pumnul in piept ca vaccinarea opreste pandemia, uitati-va in vestul Europei, rata de vaccinare este cu mult peste cea a Romaniei si au din ce in ce mai multe cazuri. Au renuntat la masti si restrictii si asta e rezultatul.
  Concluzie : masca e cea mai buna metoda de a combate raspandirea virusului.
  Vaccinul te scapa de ATI daca esti norocos sa te afli in procentajul de 90 la suta, dar cum lista cu efecte secundare (boli grave) incepe sa se lungeasca pe zi ce trece, nu stiu ce s-a zic.
  Tot ce aud e ” beneficiile depasesc riscurile”.
  Problema este ca TU te alegi cu riscurile si beneficiile revin altora care se imbogatesc pe riscul tau.

 60. Foarte mulți mor din lipsă de tratament.
  Sau prea târziu administrat.
  Sau inadecvat.
  Virusul gripal fără tratament poate duce la deces,
  Chiar și inainte de Covid se intampla acesasta.

 61. Oho, la mai mare!
  Noroc că nu s-au vaccinat, așa macar poate sa intre în rai!

  • Ca altfel nu au nicio sansa? Imi poti da te rog niste detalii, cum ar fi pagina, paragraful din cartea sfanta unde e mentionat faptul ca vaccinarea este „un pacat” atat de grav?
   Altfel, nu esti tu credibil.

 62. Oamenii mor atunci când Dumnezeu ii cheamă la El. Indiferent ce ar face când li se termină misiunea pe acest pământ se duc indiferent de vârstă, de starea de sănătate( a se vedea câți tineri și copii mor de cancer, accidente, foame, frig etc…), cu vaccin sau tara vaccin… Cu o moarte toți suntem datori, important este sa ne trăim viața liberi, sa avem liberul arbitru în ceea ce facem, căci însuși Dumnezeu Tatăl nostru ne – a creat cu liberul arbitru… Așadar aceste discuții nu își au rostul. Acum l-a chemat Domnul la El și sa nu ne griji noi de asta ci mai bine ne-am griji de sufletele noastre căci nu știm când și cum e va chema Domnul la El…
  Ce mă apasă cel mai tare e prostia omenească și răutatea care izvorăsc din ființa umană ce trăiește departe de Hristos.
  Un exemplu opus tânărului care a plecat devreme la Domnul (Mihai) este acest medic care nu știu cum a ajuns medic din moment ce poate gândi și vorbi așa despre seamanul lui pe care și pt care s-a „jertfit ” sa îl vindece sa ii fie alături in suferința, căci de aia s-a făcut meic, nu? Medicii ar tebui sa fie cei mai empatici, iubitori și dornici sa aibă grijă de oameni ca de aceea aleg, sau mai bine spus sunt aleși, căci e o chemare aceasta cale, a medicinei.. Sa facă tot posibilul cu dragoste sa salveze vieți, dar niciodată sa încalce liberul arbitru al pacientului și niciodată sa îl vindece sau sa aplice tratamente cu forța.. Iisus când a vindecat oameni de fiecare data i_a întrebat „doreti7tubsa te vindeci? Și dacă încuviințau le spunea” fie ție după voia ta/credința ta te a vindecat „…
  Oare de ce nu se vorbește și despre acei medici ce nu merita sa fie numiți medici și care scot asemenea grozavii pe gură? Despre acest” vaccin ist ” inrait7de ce nu se scrie în presă și de ce nu se face Tam Tam? Dumnezeu sa îl ierte atât pe Mihai cât și pe acest medic…

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.activenews.ro%2Fstiri%2FMedicul-care-a-spus-ca-nu-va-plange-la-inmormantarea-pacientilor-nevaccinati-a-murit-la-doar-doua-saptamani-dupa-rapel-170703%23.YZIoKpA4muI.facebook&h=AT3oQJaDv8sRMovC-8T9M-VPB8IwwLvaI0PVtdoAyg8M0MvLH9fdX-ICLWrqFH9WzJGcTiUnSDCzMYGdagH0zwr7k9NRc10rDcNNtS1mUTxY2viVEnX1g1nURetK_XU8Gi1P&s=1

  • Stimată Iunia, vă văd mai citită decât mine, am și eu o nelămurire: fosta soție a răposatului a spus că ea și copiii s-au rugat îngerului bun să aibă grijă de răposat. Se pare că rugăciunile nu au ajuns la acesta. Întreb: era îngerul ocupat cu altele și de răposat s-a ocupat îngerul nebun? De ce, dacă bolnavul scapă este datorită intervenției divine, iar dacă moare este din cauza medicilor/vaccinului/necredinței? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

  • Iunia, ideologii de la AUR v-au invatat sa scrieti asa ceva pe aici?

 63. Să mă rog pentru ce? Ce a căutat aia a găsit. Să mai ia după el și pe alțiid-alde ca el. Îl vaccinează D-zeu.

 64. Nu înțeleg de ce puneți semnul egal între vaccin și certificatul verde. Sunt lucruri diferite, poți fi vaccinat și anticertificat verde. Ma vaccinez ca să mi protejez viata și familia și în același timp pot lupta împotriva obligativității certificatului. Cei anti certificat pot fi vaccinați și sa nu folosească certificatul. E simplu pentru toată lumea.

 65. Ar fi interesant, că presa să facă publice atât morțile celor vaccinați, cât și infectările acestora și să nu mai facă lobby pro vaccinare! Din viața cotidiană, aflăm și ce nu ne dau oficialitățile și presa!

  • Adita, informatiile astea le ai deja publice. peste 90% din morti sunt nevaccinati. Iar din aia putini vaccinati care mor, o mare parte sunt „vaccinati” la chiuveta, ca doar romanul e smecher, el crede ca poate mitui si moartea…

 66. Oameni buni am devenit niste hiene uitatand de empatie de toleranta si ingaduinta. Muritori suntem toti, vaccinati sau nevaccinati. Pana ieri ne strigam nemultumirea la unison impotriva celor ce hotarau destinele UE si destinele tarii iar astazi i-am imbracat in haine de eroi de la mic la mare.
  Ne vindem asa de ieftin si cel mai trist este ca nici macar nu realizam asta.

 67. Nu as fi comentat niciodata aici dar,cand vad ineptiile vorbite de unii viteji ca mine, pina in data fatidica de 16 septembrie,ma ingrozesc sincer,eu care nu credeam in virus nici mort,am ajuns sa cred.Vaccinat in mai ca sa pot si eu pleca in vacanta ca tot romanul fara restrictii, ma trezesc in 16 septembrie la terapie intensiva la un pas fe moarte si uite asa am aflat eu ca,covidul ii real si ca spitalele is pline nu cun vehiclueaza unii ca umbla salvarile goale si ca spitalele is la fel de goale.Eu acum nu mai zic nimic dar, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.Pentru acest om,nu pot sa am decat multa compasiune pentru copii lui si fmilie pentru ca doar eu cred,ca sunt singurul din aceasta lista de raspindaci care stiu prin ce o trecut acest om,si cit s-a chinuit pentru o gura de oxigen.In rest va doresc tot binele din lume sanatate multa,fara covid care exista ,dumnezeu sa-l ierete si odihneasca pe acest om!!! Chiar daca nu l-am vazut in viata mea nici tv.

 68. Ok…m-am vaccinat,nu vreau sa va mai aud

 69. Azi m-am vaccinat,ca si ceilalti 4 miliarde de persoane de pe pamant

 70. ,,omul care e prost, e prost…iar care nu…apoi acela nu!” Sigur că da, nu e un citat al filozofului…e o glumă veche, tristă și foarte reală a unui grup umoristic…
  Altfel ,, despre morți..numai de bine!”.. 🤕😔

 71. Cum, nu l-au ajutat rugaciunile? Si nici ingerul cel bun? Mai ce rai…Nasol, putea incerca cu vaccinul, poate avea mai mult noroc…

 72. Asteptam toti nevaccinatii in terapie intensiva ,vor fi tratati regeste rapid.

 73. Asta da, articol..
  Cum suna asta, antivaccinisti, cat profesionalism, nu este nici incitare, totul este ok. De fapt ma uit si printre comentatorii, chiar este totul ok, „bravo”.

 74. Judecati, criticati si va bucurati de moartea unui om? Acest barbat, a fost un om destept, cu doua facultati: medicina si teologie. A fost un luptator plin de curaj , un om frumos si puternic. Moartea l-a invins nu din cauza protestelor lui cu legi si restrictii aberante. Desi tineri, unii oameni mor din cauza covidului pentru ca au si alte boli autoimune, care pur si simplu ataca propriul corp …. sa va fie rusine celor care traiti cu o inima de gheata in piept si un creier din fier.

  • Nu ne bucurăm dar nici rău nu ne pare.

   Cine l-a oprit sa se protejeze și sa ii respecte pe ceilalți?!

   Cât despre facultăți, ar fi putut sa aibe mai multe: 3-4 facultăți tot nu înseamnă ca era mai presus de ceilalți încât sa transmită o boală contagioasa si sa ii influențeze pe alții sa facă la fel. Se știe cum se obțin diplomele.

   Cat despre inteligență mă îndoiesc iar curaj cu atât mai puțin.

 75. Purcica Sosoacasi vagaboanta Simion către haplăii si zoombificatii manipulati ca la carte: Covidul se trateaza cu găinaţul de la porumbei,de la vaccin dati în boala iahnie de disc de la basinile noastre,noi oricum suntem vaccinati si avem un loc caldut in parlament asigurat, voi zbierati,urlati si rãgeti în strada pana nu mai puteti si va haleste covidul rand pe rand pe toti cum i-a halit si pe apropiatii si sustinatorii nostrii fanatici si prosti de care oricum ne durea în buci

 76. Pentru Rambo Maine poimăinea vezi ca te întălneşti Cu îla de muzica popular şi îţi căntă numai 3 DACA ai facut 3 iar DACA ai facut 21 îţi căntă 22 noroc peste 2-3 zile 👋😑😳