G4Media.ro

Doi tineri din Galați, reținuți după ce noaptea trecută ar fi vandalizat…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Doi tineri din Galați, reținuți după ce noaptea trecută ar fi vandalizat zeci de mașini parcate

Poliţiştii din Galaţi i-au identificat pe tinerii care noaptea trecută ar fi vandalizat zeci de maşini parcate, anchetatorii stabilind că cei doi au mai comis şi alte infracţiuni. Conform IPJ Galaţi, în urma cercetărilor specifice, poliţiştii au reuşit să identifice şi să depisteze persoanele bănuite de comiterea mai multor acte de vandalism, noaptea trecută. Cei în cauză sunt doi tineri, cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Tecuci, relatează News.ro.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 1 spre 2 decembrie 2023, bănuiţii ar fi comis mai multe fapte, după cum urmează: 17 fapte de distrugere auto (anvelope tăiate/înţepate, precum şi stropirea unor elemente de caroserie cu vopsea), 4 fapte furt din auto şi o tentativă de furt dintr-o societate comercială, iar până în prezent au fost identificate 21 de părţi vătămate. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior.

După administrarea materialului probator în care a fost extinsă urmărirea penală şi pentru infracţiunile de furt calificat şi tentativă de furt, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi tineri, urmând ca în cursul zilei de duminică ei să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează