G4Media.ro

Doi răniţi şi trei dispăruţi la Rotterdam, în urma exploziei dintr-un garaj…

sursa foto: captura video

Doi răniţi şi trei dispăruţi la Rotterdam, în urma exploziei dintr-un garaj subteran urmată de un incendiu puternic. Zece locuinţe distruse, 44 de case avariate grav

O maşină a explodat într-un garaj subteran, în cartierul rezidenţial Schammenkamp, în sudul Rotterdamului, a cauzat un incendiu important într-un imobil situat deasupra, soldat cu doi răniţi, iar trei persoane au fost date dispărute, transmite News.ro.

Potrivit cotidianului olandez De Telegraaf, zece locuinţe au fost distruse luni seara, iar 44 de case au fost atât de avariate încât locuitorii nu mai pot intra în ele.

Suflul exploziei a fost atât de puternic, încât a spart numeroase geamuri în cartier. ”Este cu adevărat un mare dezastru”, declară NL Times un locuitor.

Cel puţin două persoane au fost rănite, dintre care una primit îngrijiri la faţa locului, iar cealaltă la spital. Alte trei persoane au fost date dispărute.

Accesul în zona distrusă era imposibil, iar drone şi cîâni special antrenaţi au fost trimişi în cercetare, fără vreun rezultat.
Poliţia anunţă că nu îndepărtează nicio pistă şi studiază toate scenariile posibile, inclusiv o explozie de gaze naturale, însă investigaţiile pe teren nu au putut începe, având în vedere că nu se putea intra în clădire.

Un magazin de focuri de artificii se află în apropierea locului dramei, ceea ce a alimentat numeroase zvonuri, însă poliţia dă asigurări că suflul exploziei – catalogat ”uriaş” – nu corespunde unei explozii de artificii, iar magazinul nu a fost atins.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...