G4Media.ro

Doi copii au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au…

Sute de turisti stau la coada pentru a urca cu telegondola si cu echipamentul de ski in zona superiora a partiilor Sulinar, Drumul Rosu,Bradul,Sulinar si Lupului pentru a skia in masivul Postavaru din Poiana Brasov.

Doi copii au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat într-o tabără de schi în Poiana Brașov / DSP a închis locația după ce s-a descoperit că pensiunea nu avea apă curentă

Doi copii au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au servit masa de prânz la o pensiune din Poiana Brașov. Cei 2 făceau parte dintr-un grup de 28 de copii care se aflau în tabără de schi, anunță Agenția de presă Rador.

După doar 2 zile de tabără mai mulți copii din grup au avut simptome de toxinfecție alimentară și 2 au ajuns în perfuzii după ce le-a fost servită o ciorbă cu un miros ciudat.

Inspectorii ANPC au descoperit probleme şi în blocul alimentar şi la cazare și nu au dat încă de proprietar. Când au ajuns la faţa locului, inspectorii DSP au descoperit că pensiunea nu avea apă curentă. Au evacuat imediat casa de vacanţă şi au pus sigiliu pe ea. În tabără erau 28 de copii din Bucureşti cu vârste între 8 şi 14 ani.

Tabăra a costat 2.000 de lei de copil. Pachetul plătit de părinţi includea transportul din Bucureşti, masa şi cazarea, dar şi accesul pe pârtie şi echipamentele necesare timp de şase zile. Proprietarul pensiunii ar fi cerut câte 200 de lei pe noapte pentru fiecare elev. Avansul a fost plătit de anul trecut, spun profesorii organizatori, care nu au alte chitanţe doveditoare pentru organizarea taberei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...