G4Media.ro

Doi angajaţi de la Spitalul Bârlad au fost concediați după ce au…

Sursa foto: captură video

Doi angajaţi de la Spitalul Bârlad au fost concediați după ce au fost filmaţi când bruscau un pacient / Era vorba de un brancardier și o infirmieră

Doi angajaţi de la Spitalul Municipal de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ Bârlad filmaţi în timp agresau fizic şi verbal un pacient în Compartimentul de Primiri Urgenţe au fost sancţionaţi cu desfacerea contractelor de muncă, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Iași.

”Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate de conducerea instituţiei, în urma cercetării disciplinare a celor doi salariaţi, Comisia de Disciplină a propus managerului unităţii sancţionarea cu desfacerea contractului individual de muncă a celor doi angajaţi, pentru grave abateri disciplinare. În acest context, managerul instituţiei a dispus încetarea raporturilor de muncă, începând cu data comunicării deciziilor, respectiv 20.02.2024”, se arată într-un comunicat de presă remis de Spitalul Municipal de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ Bârlad.

Cei doi salariaţi, un brancardier şi o infirmieră, au fost înregistraţi când bruscau un pacient care se deplasa cu dificultate şi îi vorbeau acestuia urât, iar imaginile au fost difuzate ulterior în spaţiul public.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...