G4Media.ro

Dodon: La aeroport sunt două intrări separate, pe unde intrau Șor și…

Foto: Vlad Plahotniuc și Ilan Sor / Facebook

Dodon: La aeroport sunt două intrări separate, pe unde intrau Șor și Plahotniuc, cu mașina până la avion, fără control/ Ei aveau câte două-trei identități, pașapoarte pe nume diferite

Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc ar fi beneficiat în ultimii ani de o oportunitate nemaivăzută – aveau intrări separate la aeroport pe unde mergeau cu mașina direct până la trapa avionului, fără niciun fel de control al pașapoartelor sau bagajului. Declarația a fost făcută de președintele Igor Dodon, transmite Jurnal.md

„În aeroport sunt două intrări separate, unde intra Șor și Plahotniuc. Ei treceau fără control de bagaje, acte, nimic. Treceau cu mașinile și direct la avion. Păi cum se poate lucrul ăsta? Eu sunt președinte, dar eu niciodată nu am mers cu mașina prin intrarea separată ca să intru până la treptele avionului. Oficialii de stat nu-și permit, toți oamenii trec ca oamenii, da ăștia cu gențile, cu tot ce le trebuie, hop – s-au dus la avion și au zburat”, a spus Dodon, la N4.

Mai mult, șeful statului a spus că atât Plahotniuc, cât și Șor, au mai multe identități, pe diferite nume.

„Noi avem și alte informații – că ei aveau câte 2-3 identități, cu „Registru” sub dânșii, pașapoarte pe diferite nume, făcute la „Registru”. Acolo încă o să ne clarificăm, că urme au rămas, știm și pe ce nume sunt pașapoartele astea, al doilea, al treilea, al patrulea. Acolo atâtea sunt, doamne ferește! Acum e doar „verhușka” icebergului. Noi o să mergem sistemic mai departe, pentru că altfel oamenii n-o să ne ierte”, a mai spus Igor Dodon.

Sursa: Jurnal.md/ Sursa Foto: Jurnal.md

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. tara si p**ula

 2. Zici tu ala sfantu care luai milioane de la rusi sa imparti tara in doua!

 3. Și nu a știut nimeni nimic până acum? Din câte se vede toți o apă si-un pământ dincolo de prut. Dacă Moldova își juca corect cărțile era cea mai bogată punte între europa și rusia. Dar a fost condusă de hoți și curve comuniste ca și romanica și de aia s-a ales praful.

 4. Dodoane si zi asa azi dimineata ai aflat chestia asta pana acum nu stiai …crucea matii de soldovean

  • Exact, pana acum nu stia nimic viermele rusoid

  • ba mai mult singur dodon zbura cu avionul personal a lui Plahotniuk in Turcia la mare cu familia si prietenii. dodon a fost o marioneta a lui plahotniuk si a kremlinului, acuma are doar un stapin.

  • pentru mai multe detalii cautati in google articolul rise.md „CĂLĂTORIILE SECRETE ALE LUI DODON CU AVIONUL LUI PLAHOTNIUC”

 5. Voi nici măcar moldovenește nu vorbiți, parazitați limba maternă.

  • noi suntem din Bas’arabia si vorbim limba bas’araba, dodon vorbeste moldoveneste „verhușka”, dar tie iti recomand sa inveti limba romînă