G4Media.ro

DOCUMENTE Managerul spitalului care a ars în Constanța a fost notat cu…

Sursa foto: Captură video

DOCUMENTE Managerul spitalului care a ars în Constanța a fost notat cu „foarte bine” pe linie în ultimii cinci ani/ 7 persoane au murit în incendiul de la ATI, în Spitalul de Boli Infecțioase condus din 2009 de Stela Halichidis

Stela Halichidis, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța în timpul căruia au murit șapte persoane în incendiul din secția ATI, a primit, în ultimii cinci ani, „foarte bine” pe linie în rapoartele de evaluare a activității, arată Info Sud-Est. A existat o singură excepție: Un consilier local PNL care a notat-o pe Stela Halichidis cu 0 și 1 la cele patru criterii punctate în evaluare.

Într-un răspuns transmis în baza Legii 544/2001 pentru Info Sud-Est, Primăria Constanța a făcut publice rapoartele de evaluare a managerului Spitalului de Boli Infecțioase, Stela Halichidis, în mandatul căreia a avut loc un incendiu la secția ATI.

În urma incidentului din 1 octombrie, în timpul căruia au murit 7 persoane, managerul a fost demis. Spitalul de Boli Infecțioase se află în subordinea administrației locale. Rapoartele de evaluare arată că Stela Halichidis a primit calificativul ”foarte bine” pe bandă rulantă în ultimii 5 ani, perioada consultată de Info Sud-Est.

Membrii comisiei de evaluare acordau punctaje pentru patru criterii: planificare, organizare, coordonare și control. În perioada 2016-2019, punctajul final a fost 5 (maxim), calificativul obținut fiind ”foarte bine”.

În ultima evaluare, din 2020, comisia i-a acordat un punctaj mai mic, de 4, dar calificativul a fost tot ”foarte bine”.

sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Ca-n toată administrația din CT, makedonii se ridică reciproc unii pe alții deși-s proști de bubuie.

 2. Ii va prinde foarte bine evaluarea la puscarie.

 3. Calificative corecte pentru un stat mafiot, corupt si esuat.

 4. Despre Mahler nimic?

 5. ei centreaza, tot ei dau cu capul

 6. Spuneti cu subiect si predicat : comisia de evaluare este formata din consilieri locali . Consilieri care nu reprezinta interesele cetatenilor ci ale primarului si clanurilor mafiote din administratia locala . Oriunde in tara . Undemai pui ca multi consilieri locali sint prosti gramada . Multi dintre ei stiu doar sa scrie si sa citeasca . Si sa incaseze indemnizatii de membri in CA de la spitale ( de exemplu ) …..

 7. Cei care au dat calificativele astea mai exista in functii? Aaaa, am uitat ca statul infect roman isi decimeaza populatia cu buna stiinta si este si rasplatit.

 8. În Constanţa nu există funcţie mare pe care să nu o fi ocupat-o un oier albanez. Nepotism, şpăgi, jaf din banul public și foarte mult tupeu.

 9. Dar comisia de evaluare , ea ce calificativ are , cum a ajuns ea să evalueze ?
  Comisia e formată din consilieri locali care au ajuns consilieri pe bază de vot, adică au fost votați de prostimea care și-a exercitat atunci dreptul( sfânt) la vot. Nimeni nu poate contesta competența lor, asta ar însemna contestarea democrației înseși , și noi știm cu toții că democrația e opiul proștilor : bagi un bilețel într-o cutie și ești cel mai fericit prostălău !

 10. pare fake news clasic, marca g4, cum era si ala cu „la malluri se poate fara certificat verde”