G4Media.ro

DOCUMENT Șefa societății Mamaia SA și-a înregistrat demisia din funcție la sediul…

DOCUMENT Șefa societății Mamaia SA și-a înregistrat demisia din funcție la sediul PSD Constanța, deși ar fi trebuit să înștiințeze Consiliul de Administrație al societății pe care o conducea, nu partidul

Marilena Dragnea, numită temporar în funcția de director general al societății de stat Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului, și-a dat demisia la scurt timp după ce a obținut această funcție. Doar că șefa SC Mamaia SA nu și-a înregistrat demisia la Consiliul de Administrație al societății, așa cum prevede regulamentul, ci la sediul PSD Constanța.

O fotografie a demisiei, pe care se observă numărul de înregistrare dat de partidul care a susținut-o, a fost făcută publică de Mircea Titus Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD Constanța și fost ministru al Turismului în Guvernul Tudose. Prieten bun cu Victor Ponta, Dobre s-a înscris ulterior în PRO România:

”Marilena Dragnea renunță la șefia Mamaia SA, dar uită că declarația ar trebui înregistrată în altă parte, nu la PSD Constanța. Și astfel aflăm că deciziile referitoare la conducerea companiilor de stat se iau la partid, nu în Consiliul de administrație al companiilor. Acel partid care declară că se vrea reformat, că a-nțeles ceva după alegerile din 26 mai, că și-a schimbat viziunea”, arată Dobre într-o postare de pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului a lansat atacuri dure și la actualul președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, dar și la partenerul acestuia de afaceri, un alt pesedist cu state vechi, Ion Dumitrache:

”PSD este Partidul Stroe-Dumitrache. Fiind obișnuită să execute ordinele celor doi, Marilena Dragnea și-a înregistrat declarația de retragere la sediul partidului (…) Adresa prin care doamna declară că renunță la funcție are număr de înregistrare/intrare de la PSD – Partidul Stroe-Dumitrache – în acest caz (…) Această situație demonstrează că deciziile se iau, la PSD Constanța, exclusiv de către aceste două personaje, care, cu un tupeu fantastic taie și spânzură, în stanga și-n dreapta, așa cum se întâmplă și la alte instituții publice sau Regii Autonome, din județul Constanța, peste care se știu stăpâni”, a mai scris Titus Dobre.

Context

Marilena Dragnea a fost numită în funcția de șef al SC Mamaia SA după ce fostului manager, Ancuța Mariana Ion, i-a expirat mandatul de trei ani. Deși în mandatul său societatea înregistrase profit după o lungă perioadă, fostul manager a fost înștiințat că nu i se va prelungi mandatul și că, în locul său, va veni altcineva.

Printre deciziile pe care le-a luat cât a condus Mamaia SA, Ancuța Ion, numită în funcție în ultima săptămână a Guvernului Grindeanu, a cerut în instanță despăgubiri pentru distrugerea Palatului Regal din Mamaia, aflat în proprietatea unui grup de afaceriști cu conexiuni la cercurile de prieteni ai fostului premier Adrian Năstase.

PSD nu a susținut-o pe Ancuța Ion pentru obținerea unui nou mandat de manager al societății Mamaia SA, deși compania înregistrase profit după mulți ani. În locul ei a fost numită provizoriu, pentru două luni, Marilena Dragnea, o fostă șefă PNL din județul Constanța. Aceasta nu a rezistat prea mult în funcție și, la nici trei săptămâni după ce a fost numită, a prezentat demisia partidului. Marilena Dragnea a candidat în 2016 la Primăria Năvodari, din partea liberalilor, și milita frenetic împotriva ”ciumei roșii”. Un an mai târziu, s-a înrolat în PSD.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Păi nu înțeleg… Nu e totul deținut în România de partidul-stat? Tot e bine că nu i-a trimis demisia lui Mazăre în pușcărie.

 2. Este o serparie si in Constanta de te doare capul. O mai spun odata este nevoie de ceva nou la putere iar noi sa aprovizionam cu DTT noua putere. Adica voturi!

  • FelixStroe si Dumitrache sunt fosti camarazi CI-ști (secu armatei ceausiste). Dumitrache e milionar din anii 95 (acum nici el nu mai stie cat din judet detine) Felixstroe e seful RAJA si are pe mana de 15 ani un buget de zeci de milioane de euro anual

 3. Logic a procedat corect. Dacă partidul a pus-o, și-a dat demisia la partid. Pentru un om care e blană, habar nu are pe ce lume trăiește, ce să-i ceri mai mult? Tot partidul ii va găsi un alt loc de muncă. Lipitorile…

 4. Locul faptei nici nu conteaza, e tara lor si fac ce vor. USL nu va dispare asa niciodata.

 5. PNL, PSD, tot un drac.

 6. Ceva nou sub soare, asta e PSD, pune si da „fonctii” doar mafiei lor!! Culmea e ca dl Dobre nu zicea nimic despre exact aceleasi fapte cand era foarte guraliv-activ… in PSD!!!!!!

 7. Duamna Marilena a vazut ca PSDul e pe faras, cum e dansa traseista o sa aplice la USR. Sper ca USR nu va culege toti derbedeii PSD care fug ca sobolanii.

 8. Se apropie 20-20! Si apoi isi vor inregistra demisiile pe Luna! Acolo va fi urmatorul si ultimul sediu pzd!!!

 9. Nimic gresit. Ea stie ca a fost angajata de Partid, nu de Stat. Bine..corect..Partidul Stat.